Képzés és tanácsadás aloldal

Bevezető

A képzési és tanácsadási aloldalt azért hoztuk létre, hogy az általunk fejlesztett civil képzési és tanácsadási tartalmakat közre tudjuk adni. Itt olyan anyagokat helyezünk el, amelyekhez normál körülmények között azok férnének hozzá, akik részt vesznek a képzési, illetve tanácsadási alkalmaink valamelyikén. Tekintettel arra, hogy a veszélyhelyzet idején nincs módunk ilyen rendezvényeket szervezni úgy döntöttünk ezeket megnyitjuk a szélesebb közönség számára is.

Az anyagokat ingyenesen adjuk közre, de az elérésük regisztrációhoz kötött. Ez érthető, mert a munkánk fejlesztéséhez szükséges, hogy legyen visszajelzésünk arról, hogy mennyi szervezetet, civil szakembert érünk el.

A regisztráció folyamata egyszerű. A regisztrációs űrlap kitöltése után Ön e-mailben kapja meg a belépéshez szükséges jelszavát. Ezt az első belépése alkalmával ezt a jelszót érdemes megváltoztatni.

Ha nem látja a levelet a beérkező üzenetek között ellenőrizze a spam, illetve a promóciók mappát is.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status