EFOP-1.3.7-17-2017-00010. A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenységének bővítésével

kedvezményezetii infoblokk

EFOP-1.3.7-17-2017-00010. A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenységének bővítésével
A támogatás összege: 50 millió Ft
A támogatás mértéke: 100 %,
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. március 30.

 

 

Egyesületünk sikeresen pályázott konzorciumban a Fancsal-Hernádvécsei Evangélikus Egyházközséggel és az Evangélikus Diakóniával közösen az EFOP-1.3.7-17 „A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenységének bővítésével”  című Európai Uniós, Európai Struktúrális és Beruházási Alapokból az Emberi erőforrások által meghirdetett pályázatra.

Fancsal-Hernádvécse Evangélikus Egyházközséggel pályázva 2017 végén nyertünk támogatást az Encsi járás közösségi életének fejlesztésére. A projekt modellértékű, amennyiben a civilek és egyházak együttműködése olykor akadozik, annak ellenére, hogy az aprófalvas térségekben szükség van a közös fellépésre az itt élők hátrányainak mérséklése érdekében. Konzorciumi partnerként érzékenyítő foglalkozásokat, mediált közösségi beszélgetéseket és családi programokat szervezünk. Ezzel a projekttel reagáltunk arra, hogy egyes térségekben alig van erőforrás civil szervezetek működéséhez.

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status