Elérhetőség

Civil Központ: 3530 Miskolc Széchenyi u 12. Földszint 3.

Telefon: +36/46/611-559
e-mail: civilkozpont@erke.hu
Skype azonosító: Borsod Civil Központ
Facebook/Messenger: https://www.facebook.com/civilkozpontborsod

Lehetőségük van arra, hogy e-mail útján vagy telefonon egyedi online konzultációt, tanácsadást igényeljenek. Ehhez a felületet (meet, zoom, skype) mi biztosítjuk.

Számlázási és levelezési cím (székhely):
3530 Miskolc Melinda u. 24. II/3.
adószám: 19336480-1-05

Megközelíthetőség

 

Megközelítés

A Civil Központot a Széchenyi utca felől az Unitravel Utazási Irodát, a Szikra bárt is befogadó kapualj felől közelíthetik meg. A kapualj a Frankó kisáruházzal szemben lévő oldalon, a Pitti Szépségszalon mellett található.

Vonattal:

a Tiszai Pályaudvar felől az 1 vagy 2 villamossal a Villanyrendőr megállóig kell utazni. Majd a Széchenyi utca páros oldalán haladva kb. 200 m-t kell  felfelé sétálni a Széchenyi utcán a Tourinform irodát követő második kapualjig. 

A Civil Központ megközelíthető a Városház tér megállóhely felől is.  A megállótól a páros oldalon haladva kb. 250 métert kell megtenni.

Távolsági busszal:

A Búza-térről az aluljárón keresztül előbb a Király utcán vagy a Centrum irányában kisétál a Széchenyi utcára, onnan pedig gyalog kb 500 m-t kell megtenni a Széchenyi utca páros oldalán a Torinform irodát követő második kapualjig.

Autóval:

A Civil Központ az Európa tér felől (Kálvin János utca) felől közelíthető meg autóval. Parkolni legközelebb az Európa téren található mélygarázsban lehet. Amennyiben ezt a lehetőséget nem tartja megfelelőnek a legközelebbi felszíni nagyobb parkoló az Erzsébet- és a Szent István tér által határolt területen (az Erzsébet-fürdő mögött) található.  Ingyenes parkolási lehetőséget sajnos nem tudunk biztosítani.

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status