Elérhetőség

3530 Miskolc Széchenyi u 12. Földszint 3.

Telefon: 46/611-559

e-mail: civilkozpont@erke.hu

 

Megközelítés

A Civil Központot a Széchenyi utca felől az Unitravel Utazási Irodát, a Szikra bárt is befogadó kapualj felől közelíthetik meg. A kapualj a Frankó kisáruházzal szemben lévő oldalon, a Pitti Szépségszalon mellett található.

Vonattal:

a Tiszai Pályaudvar felől az 1 vagy 2 villamossal a Villanyrendőr megállóig kell utazni. Majd a Széchenyi utca páros oldalán haladva kb. 200 m-t kell  felfelé sétálni a Széchenyi utcán a Tourinform irodát követő második kapualjig. 

A Civil Központ megközelíthető a Városház tér megállóhely felől is.  A megállótól a páros oldalon haladva kb. 250 métert kell megtenni.

Távolsági busszal:

A Búza-térről az aluljárón keresztül előbb a Király utcán vagy a Centrum irányában kisétál a Széchenyi utcára, onnan pedig gyalog kb 500 m-t kell megtenni a Széchenyi utca páros oldalán a Torinform irodát követő második kapualjig.

Autóval:

A Civil Központ az Európa tér felől (Kálvin János utca) felől közelíthető meg autóval. Parkolni legközelebb az Európa téren található mélygarázsban lehet. Amennyiben ezt a lehetőséget nem tartja megfelelőnek a legközelebbi felszíni nagyobb parkoló az Erzsébet- és a Szent István tér által határolt területen (az Erzsébet-fürdő mögött) található.  Ingyenes parkolási lehetőséget sajnos nem tudunk biztosítani.

 

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status