Civil gazdálkodásCivil hírek, közlemények

Állami Számvevőszék tudásmegosztó konzultáció

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület- Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait, érdeklődőket az Állami Számvevőszék (ÁSZ) civil szervezeteket érintő tudásmegosztó konzultációjára, amelyet az ÁSZ Államháztartáson Kívüli Szervezeteket Ellenőrző Igazgatóságának munkatársai tartanak.

A rendezvény időpontja: 2024. február 08., csütörtök, 14:00–16:00 (regisztráció 13:00-tól)

A rendezvény helyszíne: Nyilas Misi Ház, nagyterem (3525 Miskolc, Kossuth Lajos utca 15.)

A rendezvény célja, hogy a civil szervezet gazdálkodási tevékenységével (számviteli-, pénzügyi- és gazdálkodási) összefüggésben az ÁSZ az ellenőrzési tapasztalatok megosztásával és jó gyakorlatok bemutatásával segítséget nyújtson a civil szervezetek számára. Emellett lehetőséget biztosítunk arra, hogy az ÁSZ munkatársaival a témában konzultációt folytassanak.

A civil szervezetek vezetői nemcsak a szervezeti és gazdálkodási kereteket meghatározó jogszabályi kötelezettségeknek kell, hogy eleget tegyenek, hanem olyan felelős magatartást is kell tanúsítaniuk, mely támogatja, hogy az általuk irányított szervezet a közpénzekkel való átlátható, elszámoltatható gazdálkodás követelményeinek is megfeleljen.

Mindezek figyelembevételével az ÁSZ tanácsadói tevékenysége keretében támogatni kívánja a civil szervezetek munkáját.

Szeretettel várjuk a rendezvényen!

Kérjük, részvételi szándékát az alábbi címen a jelentkezési lap kitöltésével jelezze február 07-ig: 

https://forms.gle/pz3Ug2jRHUrXk9P38

Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa

Székhely: 3530 Miskolc, Melinda u. 24. 2/3.; Civil Központ: 3525 Miskolc, Széchenyi u. 12. fsz.3.

Telefon: +36 46 611 559

E-mail: civilkozpont@erke.hu honlap: www.erke.hu

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status