Civil hírek, közlemények

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közgyűlését tájékoztattuk a civil szervezetek helyzetéről

Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közgyűlése a 2023. április 27-ént tartott ülésén tudomásul vette az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Civil Közösségi Szolgáltató Központ tájékoztatóját a Borsod-Abaúj-Zemplén Vámegyében működő civil szervezetek helyzetéről. A tájékoztatót 2023.04.23-án Önkormányzati, Nemzetiségi És Civil Kapcsolatok Bizottsága, majd 2023.04.24-én a Területfejlesztési és Turisztikai Bizottság tárgyalta meg. Mindkét bizottság egyhangúlag támogatta a tájékoztató tudomásulvételét. A Közgyűlés ezek után hozta meg az egyhangú döntését a tájékoztatóról.  

Ezúton szeretnénk megköszönni és tolmácsolni a civil szervezet felé az említett két bizottság elnökeinek és tagjainak a civil szervezetek jelentőségét elismerő gondolkodását. Nagy örömünkre szolgált, hogy Bánné dr. Gál Boglárka elnök asszony külön is megköszönte a Civil Központ munkatársainak a civil szervezetek működését támogató tevékenységét.  

A tájékoztató elérhető a honlapunkon: itt

Tájékoztató a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében működő civil szervezetek helyzetéről_2023_04_10
Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status