Civil hírek, közlemények

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közgyűlését tájékoztattuk a civil szervezetek helyzetéről

Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közgyűlése a 2023. április 27-ént tartott ülésén tudomásul vette az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Civil Közösségi Szolgáltató Központ tájékoztatóját a Borsod-Abaúj-Zemplén Vámegyében működő civil szervezetek helyzetéről. A tájékoztatót 2023.04.23-án Önkormányzati, Nemzetiségi És Civil Kapcsolatok Bizottsága, majd 2023.04.24-én a Területfejlesztési és Turisztikai Bizottság tárgyalta meg. Mindkét bizottság egyhangúlag támogatta a tájékoztató tudomásulvételét. A Közgyűlés ezek után hozta meg az egyhangú döntését a tájékoztatóról.  

Ezúton szeretnénk megköszönni és tolmácsolni a civil szervezet felé az említett két bizottság elnökeinek és tagjainak a civil szervezetek jelentőségét elismerő gondolkodását. Nagy örömünkre szolgált, hogy Bánné dr. Gál Boglárka elnök asszony külön is megköszönte a Civil Központ munkatársainak a civil szervezetek működését támogató tevékenységét.  

A tájékoztató elérhető a honlapunkon: itt

Tájékoztató a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében működő civil szervezetek helyzetéről_2023_04_10
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status