Adománygyűjtés Kárpátaljára

Köszönőlevél!

 A bustyaházi Szent Erzsébet katolikus óvoda munkatársai, növendékei s azok családjai szívük teljes szeretetével szeretnék köszönetüket kifejezni az irántunk kifejtett segítségért, amit ebben a nem egyszerű helyzetben biztosítottak számunkra.
A Szent Erzsébet óvoda immár 20 éve áll a Felső-Tisza vidéki szórványmagyarság szolgálatában, a magyar nyelv , kultúra és indentitás megőrzésében. Mindig helyt kellett állnunk, és sajnos alapítványi óvodaként soha nem volt könnyű dolgunk megmaradni és a ránk kitűzött célt teljesíteni. De az elmúlt évek Isteni gondviselése mellett teljes mértékben megbizonyosodtunk afelől, hogy a magyarországi testvéreinkre mindig számíthatunk. S most mikor nemcsak Ukrajna van bajban, hanem sajnos egész Európa is , de Önök akkor is kiálltak mellettünk és felvállalták, minden nehézség mellett, hogy támogatják a határontúli bajtársaikat. Igaz, hogy itt Kárpátalján nem ropognak a fegyverek, és nem kell félnünk – az Úrnak legyen Hála érte – , hogy házainak bombázzák, de a háború nehézségei, gondjai bennünket is érintenek és behálózzák a mindennapjainkat. Az Önök segítsége által a gyerekeknek biztosítani tudjuk a karácsonyi varázslatot, amelyet a hit és a szeretet köt össze, hogy érezzék és megértsék a karácsony üzenetét, elfeledtetve velük a mindennapok problémáit. Köszönjük, a támogatást, az adományokat, s egy régi magyar áldás szavaival kívánok szeretetteljes, békés karácsonyi ünnepeket és egy kegyelmekben gazdag új évet az Önök és szeretteik számára.
„Legyen előtted mindig út,
fújjon mindig hátad mögül a szél.
Az eső puhán essen földjeidre,
a nap melegen süsse arcodat.
S amíg újra találkozunk
hordjon tenyerén az Isten.
Őszinte tisztelettel és hálával mindannyiunk nevében:                                                                              

                                                                                   Takács Mária
                                                                       a Szent Erzsébet óvoda vezetője

Bustyaháza, 2022 december 15

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status