Adománygyűjtés Kárpátaljára

Köszönőlevél!

 A bustyaházi Szent Erzsébet katolikus óvoda munkatársai, növendékei s azok családjai szívük teljes szeretetével szeretnék köszönetüket kifejezni az irántunk kifejtett segítségért, amit ebben a nem egyszerű helyzetben biztosítottak számunkra.
A Szent Erzsébet óvoda immár 20 éve áll a Felső-Tisza vidéki szórványmagyarság szolgálatában, a magyar nyelv , kultúra és indentitás megőrzésében. Mindig helyt kellett állnunk, és sajnos alapítványi óvodaként soha nem volt könnyű dolgunk megmaradni és a ránk kitűzött célt teljesíteni. De az elmúlt évek Isteni gondviselése mellett teljes mértékben megbizonyosodtunk afelől, hogy a magyarországi testvéreinkre mindig számíthatunk. S most mikor nemcsak Ukrajna van bajban, hanem sajnos egész Európa is , de Önök akkor is kiálltak mellettünk és felvállalták, minden nehézség mellett, hogy támogatják a határontúli bajtársaikat. Igaz, hogy itt Kárpátalján nem ropognak a fegyverek, és nem kell félnünk – az Úrnak legyen Hála érte – , hogy házainak bombázzák, de a háború nehézségei, gondjai bennünket is érintenek és behálózzák a mindennapjainkat. Az Önök segítsége által a gyerekeknek biztosítani tudjuk a karácsonyi varázslatot, amelyet a hit és a szeretet köt össze, hogy érezzék és megértsék a karácsony üzenetét, elfeledtetve velük a mindennapok problémáit. Köszönjük, a támogatást, az adományokat, s egy régi magyar áldás szavaival kívánok szeretetteljes, békés karácsonyi ünnepeket és egy kegyelmekben gazdag új évet az Önök és szeretteik számára.
„Legyen előtted mindig út,
fújjon mindig hátad mögül a szél.
Az eső puhán essen földjeidre,
a nap melegen süsse arcodat.
S amíg újra találkozunk
hordjon tenyerén az Isten.
Őszinte tisztelettel és hálával mindannyiunk nevében:                                                                              

                                                                                   Takács Mária
                                                                       a Szent Erzsébet óvoda vezetője

Bustyaháza, 2022 december 15

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status