Adománygyűjtés KárpátaljáraCivil hírek, közlemények

Támogasd velünk a bustyaházi Szent Erzsébet Katolikus Óvodát, Kárpátalján

Kedves civil barátunk, segítőik, partnerünk!

Adományozással támogatjuk a bustyaházi Szent Erzsébet Katolikus Óvodát. Arra kérünk, csatlakozz hozzánk, önállóan vagy a szervezetteddel, intézményeddel!

Miért?  Mert ebben az óvodában a pedagógusok, a munkatársak, a szülők, de gyermekek is sokat tesznek azért, hogy a nyelvünk és kultúránk tovább élhessen. Ott is ahol a gyermekek többsége nem anyanyelvként tanulja a magyart.  

Mivel segítünk? Várjuk a természetbeni és a pénzbeli adományokat is. Az Óvoda jelzése szerint tanszereket, rajzeszközöket, játékokat, sportszereket, fejlesztő eszközöket, édességet, tartós élelmiszert, gyermek plédet/takarót, gyermekruhát, takarító- és fertőtlenítőszereket gyűjtünk. Az adományként befolyt összeget is a felsorolásban szereplő eszközök, kellékek beszerzésére fogjuk fordítani.    

Hol? A természetbeni adományokat Miskolcon a Civil Központban (3530 Miskolc Széchenyi utca 12. fsz 3.) gyűjtjük. Ha több adomány gyűlik össze nálatok, külön egyeztetés alapján gondoskodunk az elszállításról.  

A pénzbeli felajánlásokat erre a számlaszámra várjuk: 55800013-11012005-00000000 (Takarékbank Zrt.) Kérjük a közleménybe írd ezt a szót: Kárpátalja!   

Az adományokat a Katolikus Karitásznak adjuk át. Így a segítség biztosan átjut a határon és elér a címzetthez.

A kezdeményezés az ERKE – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ, a Katolikus Karitász, valamint a Miniszterelnökség együttműködésével valósul meg.

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status