Adománygyűjtés KárpátaljáraCivil hírek, közlemények

Támogasd velünk a bustyaházi Szent Erzsébet Katolikus Óvodát, Kárpátalján

Kedves civil barátunk, segítőik, partnerünk!

Adományozással támogatjuk a bustyaházi Szent Erzsébet Katolikus Óvodát. Arra kérünk, csatlakozz hozzánk, önállóan vagy a szervezetteddel, intézményeddel!

Miért?  Mert ebben az óvodában a pedagógusok, a munkatársak, a szülők, de gyermekek is sokat tesznek azért, hogy a nyelvünk és kultúránk tovább élhessen. Ott is ahol a gyermekek többsége nem anyanyelvként tanulja a magyart.  

Mivel segítünk? Várjuk a természetbeni és a pénzbeli adományokat is. Az Óvoda jelzése szerint tanszereket, rajzeszközöket, játékokat, sportszereket, fejlesztő eszközöket, édességet, tartós élelmiszert, gyermek plédet/takarót, gyermekruhát, takarító- és fertőtlenítőszereket gyűjtünk. Az adományként befolyt összeget is a felsorolásban szereplő eszközök, kellékek beszerzésére fogjuk fordítani.    

Hol? A természetbeni adományokat Miskolcon a Civil Központban (3530 Miskolc Széchenyi utca 12. fsz 3.) gyűjtjük. Ha több adomány gyűlik össze nálatok, külön egyeztetés alapján gondoskodunk az elszállításról.  

A pénzbeli felajánlásokat erre a számlaszámra várjuk: 55800013-11012005-00000000 (Takarékbank Zrt.) Kérjük a közleménybe írd ezt a szót: Kárpátalja!   

Az adományokat a Katolikus Karitásznak adjuk át. Így a segítség biztosan átjut a határon és elér a címzetthez.

A kezdeményezés az ERKE – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ, a Katolikus Karitász, valamint a Miniszterelnökség együttműködésével valósul meg.

 

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status