Civil hírek, közleményekKiemelt ügyek

Partnereket keresünk! Önkéntességgel is támogatja a Jabil Circuit Magyarország Kft. a civil szervezeteket

A megyénk egyik legnagyobb foglakoztatója a Jabil Circuit Magyarország Kft.  tovább erősíti a társdalmi felelősségvállalását. Ennek jegyében ösztönzi, hogy a munkavállalói önkéntes tevékenyéget végezzenek.  Várjuk a vállalat dolgozóinak segítségét befogadó szervezetek, intézmények jelentezését.

Kérjük, 2022. 10.03-ig (hétfőig) töltse ki az űrlapot, hogy jelezhessük a cég felé a szervezet/intézmény részvételi szándékát:

https://forms.gle/nwT1spMdkVYYp5of7

Az ERKE – B.-A.-Z. megyei Civil Központ segíteni kívánja a kezdeményezést. Ezért várjuk olyan egyesületek, alapítványok, valamint az általuk segített intézmények jelentkezését, amelyek szívesen fogadnának alkalmilag vagy rendszeresen önkénteseket a Jabil Circuit Magyarország Kft munkavállaói köréből. Információink szerint a vállalat azt szeretné elérni, ha dolgozóinak negyede kb. 1200 ember kapcsolódjon be alkalmilag vagy rendszeresen önkéntes programokba. Ezáltal nagyon kooly segtséget tud adni a civil szektornak is.

Önkénteseket fogadni bármely területen lehet. De előnyt élveznek azok a szervezetek, amelyek a fokozott védelmet, figyelmet érdemlő embertársainkon segítenek. Illetve egy közösség vagy a társadalom egésze számára fontos, hasznos ügyeket valósítanak meg

Az önkéntesek munkája önmagában is hozzájárul ahhoz, hogy a fogadó szervezet/intézmény eredményesebben és megfelelő körülmények között dolgozhasson. Indokolt esetben továbbá arra is lehetőség van, hogy a cég az önkéntesség mellett másfajta támogatást is nyújtson.

Egy díjnyertesét példa a Jabil Circuit Magyarország Kft. önkéntes gyakorlatából:

Girincsi gyermekotthon

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status