Civil hírek, közleményekKiemelt ügyek

Partnereket keresünk! Önkéntességgel is támogatja a Jabil Circuit Magyarország Kft. a civil szervezeteket

A megyénk egyik legnagyobb foglakoztatója a Jabil Circuit Magyarország Kft.  tovább erősíti a társdalmi felelősségvállalását. Ennek jegyében ösztönzi, hogy a munkavállalói önkéntes tevékenyéget végezzenek.  Várjuk a vállalat dolgozóinak segítségét befogadó szervezetek, intézmények jelentezését.

Kérjük, 2022. 10.03-ig (hétfőig) töltse ki az űrlapot, hogy jelezhessük a cég felé a szervezet/intézmény részvételi szándékát:

https://forms.gle/nwT1spMdkVYYp5of7

Az ERKE – B.-A.-Z. megyei Civil Központ segíteni kívánja a kezdeményezést. Ezért várjuk olyan egyesületek, alapítványok, valamint az általuk segített intézmények jelentkezését, amelyek szívesen fogadnának alkalmilag vagy rendszeresen önkénteseket a Jabil Circuit Magyarország Kft munkavállaói köréből. Információink szerint a vállalat azt szeretné elérni, ha dolgozóinak negyede kb. 1200 ember kapcsolódjon be alkalmilag vagy rendszeresen önkéntes programokba. Ezáltal nagyon kooly segtséget tud adni a civil szektornak is.

Önkénteseket fogadni bármely területen lehet. De előnyt élveznek azok a szervezetek, amelyek a fokozott védelmet, figyelmet érdemlő embertársainkon segítenek. Illetve egy közösség vagy a társadalom egésze számára fontos, hasznos ügyeket valósítanak meg

Az önkéntesek munkája önmagában is hozzájárul ahhoz, hogy a fogadó szervezet/intézmény eredményesebben és megfelelő körülmények között dolgozhasson. Indokolt esetben továbbá arra is lehetőség van, hogy a cég az önkéntesség mellett másfajta támogatást is nyújtson.

Egy díjnyertesét példa a Jabil Circuit Magyarország Kft. önkéntes gyakorlatából:

Girincsi gyermekotthon

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status