Videó segédletek a civil kézikönyhöz

1. A JAVA futtató környezet telepítése az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) Program futtatásához

2. Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) telepítése és a cégkapu elérés beállítása

3. Nyomtatvány telepítése Chrome böngészővel a birosag.hu oldalról és az ÁNYK “Szervíz” menüből

4. A bírósági kivonat igénylésére alkalmas Pk 144 kérelem telepítése és kitöltése

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell a bírósági adatszolgáltatásra irényuló kérelmet kitölteni. Ezzel a kérelemmel gyorsan és ingyenesen lehet kivonatot igényelni.

5. Alapítvány változásbejegyzési (Pk-102V) nyomtatvány A, B, K lapjainak kitöltése

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az alapítvány által benyújtott változásbejegyzési kérelemben kitölteni a szervezetre, a beküldőre, a kérelmezőre vonatkozó adatokat kitölteni (“A” és “B” lapok). A segédlet bemutatja, hogy a “K” lapot miként kell kitölteni, illetve hogyan kell nyilatkozni az illetékfiezetési kötelezettségről. MIndegy milyen változást jelntünk be az A a B és A K lap kitöltése kötelező.
 
 

6. Alapítvány változásbejegyzési (Pk-102V) nyomtatvány kitöltése a cél módosulása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az alapítvány által benyújtott változásbejegyzési kérelemet kitölteni a cél módosítása esetén. MIndegy milyen változást jelntünk be az A a B és A K lap kitöltése kötelező. Nézze meg azt a videónkat is.

 

7. Alapítvány változásbejegyzési (Pk-102V) nyomtatvány kitöltése a tisztségviselők változása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az alapítvány által benyújtott változásbejegyzési kérelemet kitölteni a tisztségviselők törlése, nyilvántartásba vétele, adataik módosítása esetén. MIndegy milyen változást jelntünk be az A a B és A K lap kitöltése kötelező. Nézze meg azt a videónkat is.
 
 

8. Alapítvány változásbejegyzési (Pk-102V) nyomtatvány kitöltése a név módosulása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az alapítvány által benyújtott változásbejegyzési kérelemet kitölteni a név módosítása esetén. MIndegy milyen változást jelntünk be az A a B és A K lap kitöltése kötelező. Nézze meg azt a videónkat is!

9. Egyesület változásbejegyzési (PK-101V) nyomtatvány A és B lapjának kitöltése

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell a nyomtatványban a beküldő, a szervezet és a kérelmező adatait kitölteni. Ez minden kérelem benyújtásánál kötelező.


 

10 Az egyesület változásbejegyzési (PK-101V) nyomtatvány kitöltése a képviselő változása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az egyesület képviselőjének törlését, nyilvántartásba vételét adatainak módosítását kérni. MIndegy milyen változást jelentünk be az A és a B lap kitöltése kötelező. Nézze meg azt a videónkat is.
 

 

11. Az egyesület változásbejegyzési (PK-101V) nyomtatvány kitöltése a cél változása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az egyesület céljának módosítása, illetve célnak – a bíróság felszólítására történő – utólagos bejelentése esetén kitölteni a változásbejegyzési kérelmet. (D1, D2, M és K lapok) MIndegy milyen változást jelntünk be az A és a B lap kitöltése kötelező. Nézd meg azt a videónkat is.
 

 

12. Az egyesület változásbejegyzési (PK-101V) nyomtatvány kitöltése a székhely változása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az egyesület székhelyének változása és az ezzel együttjáró alapszabály módosítás esetén kitölteni változásbejegyzési kérelmet. (C1, M1, és K lapok) MIndegy milyen változást jelntünk be az A és a B lap kitöltése kötelező. Nézze meg azt a videónkat is!
 
 

 

13. Egyesület változásbejegyzési (PK-101V) nyomtatvány kitöltése névváltozás esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az egyesület nevének változása és az ezzel együttjáró alapszabály módosítás esetén kitölteni változásbejegyzési kérelmet. (C1, M1, és K lapok) MIndegy milyen változást jelntünk be az A és a B lap kitöltése kötelező. Nézd meg azt a videónkat is.
 

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status