A CKSZK hálózat dokumentumaiGYIK

Videó segédletek a civil kézikönyhöz

1. A JAVA futtató környezet telepítése az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) Program futtatásához

2. Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) telepítése és a cégkapu elérés beállítása

3. Nyomtatvány telepítése Chrome böngészővel a birosag.hu oldalról és az ÁNYK “Szervíz” menüből

4. A bírósági kivonat igénylésére alkalmas Pk 144 kérelem telepítése és kitöltése

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell a bírósági adatszolgáltatásra irényuló kérelmet kitölteni. Ezzel a kérelemmel gyorsan és ingyenesen lehet kivonatot igényelni.

5. Alapítvány változásbejegyzési (Pk-102V) nyomtatvány A, B, K lapjainak kitöltése

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az alapítvány által benyújtott változásbejegyzési kérelemben kitölteni a szervezetre, a beküldőre, a kérelmezőre vonatkozó adatokat kitölteni (“A” és “B” lapok). A segédlet bemutatja, hogy a “K” lapot miként kell kitölteni, illetve hogyan kell nyilatkozni az illetékfiezetési kötelezettségről. MIndegy milyen változást jelntünk be az A a B és A K lap kitöltése kötelező.
 
 

6. Alapítvány változásbejegyzési (Pk-102V) nyomtatvány kitöltése a cél módosulása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az alapítvány által benyújtott változásbejegyzési kérelemet kitölteni a cél módosítása esetén. MIndegy milyen változást jelntünk be az A a B és A K lap kitöltése kötelező. Nézze meg azt a videónkat is.

 

7. Alapítvány változásbejegyzési (Pk-102V) nyomtatvány kitöltése a tisztségviselők változása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az alapítvány által benyújtott változásbejegyzési kérelemet kitölteni a tisztségviselők törlése, nyilvántartásba vétele, adataik módosítása esetén. MIndegy milyen változást jelntünk be az A a B és A K lap kitöltése kötelező. Nézze meg azt a videónkat is.
 
 

8. Alapítvány változásbejegyzési (Pk-102V) nyomtatvány kitöltése a név módosulása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az alapítvány által benyújtott változásbejegyzési kérelemet kitölteni a név módosítása esetén. MIndegy milyen változást jelntünk be az A a B és A K lap kitöltése kötelező. Nézze meg azt a videónkat is!

9. Egyesület változásbejegyzési (PK-101V) nyomtatvány A és B lapjának kitöltése

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell a nyomtatványban a beküldő, a szervezet és a kérelmező adatait kitölteni. Ez minden kérelem benyújtásánál kötelező.


 

10 Az egyesület változásbejegyzési (PK-101V) nyomtatvány kitöltése a képviselő változása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az egyesület képviselőjének törlését, nyilvántartásba vételét adatainak módosítását kérni. MIndegy milyen változást jelentünk be az A és a B lap kitöltése kötelező. Nézze meg azt a videónkat is.
 

 

11. Az egyesület változásbejegyzési (PK-101V) nyomtatvány kitöltése a cél változása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az egyesület céljának módosítása, illetve célnak – a bíróság felszólítására történő – utólagos bejelentése esetén kitölteni a változásbejegyzési kérelmet. (D1, D2, M és K lapok) MIndegy milyen változást jelntünk be az A és a B lap kitöltése kötelező. Nézd meg azt a videónkat is.
 

 

12. Az egyesület változásbejegyzési (PK-101V) nyomtatvány kitöltése a székhely változása esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az egyesület székhelyének változása és az ezzel együttjáró alapszabály módosítás esetén kitölteni változásbejegyzési kérelmet. (C1, M1, és K lapok) MIndegy milyen változást jelntünk be az A és a B lap kitöltése kötelező. Nézze meg azt a videónkat is!
 
 

 

13. Egyesület változásbejegyzési (PK-101V) nyomtatvány kitöltése névváltozás esetén

A videós segédlet a Civil Kézikönyvhöz készült. A segédlet azt mutatja be, hogy miként kell az egyesület nevének változása és az ezzel együttjáró alapszabály módosítás esetén kitölteni változásbejegyzési kérelmet. (C1, M1, és K lapok) MIndegy milyen változást jelntünk be az A és a B lap kitöltése kötelező. Nézd meg azt a videónkat is.
 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status