Civil 1%

Jó helyre megy! Kérjük, SZJA 1%-ának felajánlásával támogassa a civil szervezetek tevékenységét!

A Civil Közösségi Szolgáltató Központok hálózata és a Miniszterelnökség közös kezdeményezés keretében hívja fel a figyelmet az SZJA adó 1% felajánlás fontosságára.  A Civil Információs Portálon megtekinthetők azok a kisfilmek, amelyekben Mező Misi énekes-gitáros zenész, a Balkan Fanatik együttes tagjai (Yorgosz Tzortzoglou és Bagóczky Lívia)  illetve Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár osztja meg tapasztalatait, gondolatait a civil szervezetek támogatásának lehetőségéről.

Az ERKE is elkészítette a saját kis videóját. Ebben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében működő civil szervezetek támogatását kérjük az adózóktól. Köszönjük szépen a segítő közreműködést az „Értéklaboros” középiskolásoknak, a velünk személyes és online kapcsolatban álló szervezeteknek, valamint Seres Ildikó színművésznőnek!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status