Jó helyre megy! Kérjük, SZJA 1%-ának felajánlásával támogassa a civil szervezetek tevékenységét!

A Civil Közösségi Szolgáltató Központok hálózata és a Miniszterelnökség közös kezdeményezés keretében hívja fel a figyelmet az SZJA adó 1% felajánlás fontosságára.  A Civil Információs Portálon megtekinthetők azok a kisfilmek, amelyekben Mező Misi énekes-gitáros zenész, a Balkan Fanatik együttes tagjai (Yorgosz Tzortzoglou és Bagóczky Lívia)  illetve Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár osztja meg tapasztalatait, gondolatait a civil szervezetek támogatásának lehetőségéről.

Az ERKE is elkészítette a saját kis videóját. Ebben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében működő civil szervezetek támogatását kérjük az adózóktól. Köszönjük szépen a segítő közreműködést az „Értéklaboros” középiskolásoknak, a velünk személyes és online kapcsolatban álló szervezeteknek, valamint Seres Ildikó színművésznőnek!

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status