Civil gazdálkodásCivil hírek, közleményekEgyéb kategória

Meghívó: Civil szervezetek gazdálkodása képzés (választható online vagy személyes formában)

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – B.-A.-Z. Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ képzést szervez a civil szervezetek gazdálkodásáról és számviteli kötelezettségeiről, melyre tisztelettel meghívja Önt.

Kiemelt téma a beszámolási kötelezettségek teljesítése lesz. Emellett külön figyelmet kívánunk fordítani a cégautóhoz és a saját tulajdonú ingatlanhoz kötődő számviteli szabályokra.

Időpont: 2022. április 26. 10:00-13:00 (bejelentkezés kezdete: 09:40-től)

A rendezvény helyszíne:

személyesen:

Tudomány és Technika Háza (Miskolc, Görgey Artúr u. 5.)  Klubterem valamint

online:

Zoom felület.

A rendezvény tervezett programja:

10:00-11:30 Szakmai program I. rész: a civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának, beszámolásának szabályai – Előadó: Gottgeisl Rita, adószakértő, könyvvizsgáló

11:30-11:45 Ebédszünet

11:45-12:40 Szakmai Program II. rész: a civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának, beszámolásának szabályai

12:40-13:00  Hozzászólások, kérdések

Felhívjuk a figyelmet, hogy az előadó, Gottgeisl Rita online bejelentkezéssel lesz jelen.

Lehetőség van a kérdéseket előre, vagy az esemény közben is feltenni!

A rendezvényen max. 40 főt tudunk személyesen fogadni. A személyes megjelenést azoknak ajánljuk, akik kevésbé jártasak a zoom internetes alkalmazás használatásban.     

Zoom alkalmazáson keresztül is lehetőség van a részvételre, amelyhez a csatlakozási linket rendezvényt megelőző napon küldjük ki a jelentkezőknek.

Kérjük, részvételi szándékát jelezze vissza az alábbi linkkel vagy QR kóddal elérhető regisztrációs felületen keresztül:

https://forms.gle/stAqdyPbWCiwnXs98

Meghívó letöltése: innen (.pdf)

Szeretettel várjuk a rendezvényen!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status