Civil gazdálkodásCivil hírek, közleményekEgyéb kategória

Meghívó: Civil szervezetek gazdálkodása képzés (választható online vagy személyes formában)

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – B.-A.-Z. Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ képzést szervez a civil szervezetek gazdálkodásáról és számviteli kötelezettségeiről, melyre tisztelettel meghívja Önt.

Kiemelt téma a beszámolási kötelezettségek teljesítése lesz. Emellett külön figyelmet kívánunk fordítani a cégautóhoz és a saját tulajdonú ingatlanhoz kötődő számviteli szabályokra.

Időpont: 2022. április 26. 10:00-13:00 (bejelentkezés kezdete: 09:40-től)

A rendezvény helyszíne:

személyesen:

Tudomány és Technika Háza (Miskolc, Görgey Artúr u. 5.)  Klubterem valamint

online:

Zoom felület.

A rendezvény tervezett programja:

10:00-11:30 Szakmai program I. rész: a civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának, beszámolásának szabályai – Előadó: Gottgeisl Rita, adószakértő, könyvvizsgáló

11:30-11:45 Ebédszünet

11:45-12:40 Szakmai Program II. rész: a civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának, beszámolásának szabályai

12:40-13:00  Hozzászólások, kérdések

Felhívjuk a figyelmet, hogy az előadó, Gottgeisl Rita online bejelentkezéssel lesz jelen.

Lehetőség van a kérdéseket előre, vagy az esemény közben is feltenni!

A rendezvényen max. 40 főt tudunk személyesen fogadni. A személyes megjelenést azoknak ajánljuk, akik kevésbé jártasak a zoom internetes alkalmazás használatásban.     

Zoom alkalmazáson keresztül is lehetőség van a részvételre, amelyhez a csatlakozási linket rendezvényt megelőző napon küldjük ki a jelentkezőknek.

Kérjük, részvételi szándékát jelezze vissza az alábbi linkkel vagy QR kóddal elérhető regisztrációs felületen keresztül:

https://forms.gle/stAqdyPbWCiwnXs98

Meghívó letöltése: innen (.pdf)

Szeretettel várjuk a rendezvényen!

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status