Pályázatok

A NEA „összevont” pályázati kategóriájában nyújtott 150.000 Ft egyszerűsített támogatás felhasználása   

Több szervezet is kérdezte, hogy milyen feltételek mellett használható fel a NEAO-KP-1-2022 – („összevont”) kategóriában kapott 150.000 Ft támogatás. A Bethlen Gábor Alapkezelőtől kapott információk alapján a következő tájékoztatást adjuk a pályázóknak.  

Ha a pályázó igényt tart erre támogatásra, postai úton küldje meg az Alapkezelőnek a döntésről szóló értesítő e-mailben megjelölt szerződéskötési dokumentumokat.   

A szerződéskötést (a támogatói okirat kiállítását) követően a Szervezetnek lehetősége nyílik a projekt tartalmának és költségvetésének módosítására.  A Szervezet saját döntése, hogy a tervezett költségek közül mely tételekre, milyen pályázati célokra használja fel a támogatást. (Elköltheti az összeget akár csak egy tételre, vagy egy tervezett költségsoron, – esetleg más, felmerült igényre – kellő indoklás mellett).

Arra is lehetőség nyílik, hogy a tervezett programok, projektek közül valamely rész elhagyásra kerüljön, vagy csak rész program valósuljon meg, – esetleg másik programot, projektet valósítson meg a Szervezet. Ezért, ha a Szervezet a szakmai elemeket és működést együttesen támogató „vegyes”  kategóriában pályázott, de kizárólag ezt a 150.000 Ft-os egyszerűsített támogatást kapta meg, akkor dönthet úgy, hogy ezt a forrást csal a működésére. pl. a könyvelési költségekre fordítja.     

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status