Pályázatok

A NEA „összevont” pályázati kategóriájában nyújtott 150.000 Ft egyszerűsített támogatás felhasználása   

Több szervezet is kérdezte, hogy milyen feltételek mellett használható fel a NEAO-KP-1-2022 – („összevont”) kategóriában kapott 150.000 Ft támogatás. A Bethlen Gábor Alapkezelőtől kapott információk alapján a következő tájékoztatást adjuk a pályázóknak.  

Ha a pályázó igényt tart erre támogatásra, postai úton küldje meg az Alapkezelőnek a döntésről szóló értesítő e-mailben megjelölt szerződéskötési dokumentumokat.   

A szerződéskötést (a támogatói okirat kiállítását) követően a Szervezetnek lehetősége nyílik a projekt tartalmának és költségvetésének módosítására.  A Szervezet saját döntése, hogy a tervezett költségek közül mely tételekre, milyen pályázati célokra használja fel a támogatást. (Elköltheti az összeget akár csak egy tételre, vagy egy tervezett költségsoron, – esetleg más, felmerült igényre – kellő indoklás mellett).

Arra is lehetőség nyílik, hogy a tervezett programok, projektek közül valamely rész elhagyásra kerüljön, vagy csak rész program valósuljon meg, – esetleg másik programot, projektet valósítson meg a Szervezet. Ezért, ha a Szervezet a szakmai elemeket és működést együttesen támogató „vegyes”  kategóriában pályázott, de kizárólag ezt a 150.000 Ft-os egyszerűsített támogatást kapta meg, akkor dönthet úgy, hogy ezt a forrást csal a működésére. pl. a könyvelési költségekre fordítja.     

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status