Ajánló

HelloKoordinátor! workshop

A Fesztivál Önkéntes csapat workshopot szervez az alábbi paraméterekkel:

A Workshop témája: önkéntes programok ki- és továbbfejlesztése

A Workshop helye: II. Rákóczi Ferenc Könyvtár

A Workshop ideje: 2022. március 18-19.

A részvétel díja:  29.900.-

Jelentkezési határidő: 2022. február 28.

Jelentkezni az alábbi űrlapon: https://forms.gle/wvgpmy2fqsrgVaAW8

Kedves Részvevő Jelölt!

Ismerd meg HelloKoordinátor! workshopunkat, aminek célja az önkéntes programotok ki-, vagy továbbfejlesztése!

Mindenki megérdemli, hogy megtapasztalja az önkéntesekkel való együttműködés örömeit. Bármilyen szervezetről, cégről vagy intézményről legyen szó, az önkéntesek megkönnyítik és megszépítik a feladatokat, ha tudjuk hogyan hozzuk ki a legtöbbet a közös munkából.

Hány olyan pozíció van a rendezvényeteken, aminek betöltéséhez nincs szükség semmilyen előképzettségre? Az önkéntesek tökéletesek ezen feladatok ellátására, és ha ki tudjátok választani a megfelelő embereket és olyan önkéntes programot építetek ki, amiben jól érzik magukat, sokkal motiváltabbak lesznek a fizetett munkaerőnél, ezáltal a feladataikat is jobban látják el.

Mi, a Fesztivál Önkéntes Központ csapata, több mint 10 év munkája és 86 lebonyolított önkéntes program után, az ehhez szükséges tudást már kitapasztaltuk, most pedig HelloKoordinátor! workshopunk során szeretnénk másokkal is megosztani.

Kérjük, olvasd el kiajánlónkat, és töltsd ki kérdőívünket, ami alapján igazodni tudunk az igényeitekhez! A kérdőív végén van lehetőség a jelentkezésed leadására is!

Február 28ig a jelentkezés az alábbi űrlaponhttps://forms.gle/wvgpmy2fqsrgVaAW8

További kérdésekkel keress minket bizalommal! 

Üdvözlettel,

a Fesztivál Önkéntes Központ csapata

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status