Fontos változás a CIviltech programban!

A NIOK Alapítvány a CivilTech program keretében a legnagyobb szoftvergyártók adományozási és kedvezményes ajánlatait közvetíti a nonprofit szervezetek számára. Az egyik legnépszerűbb adományozó, a Microsoft, jelentős változtatásokat vezet be jövő tavasszal. Ennek kapcsán osszuk meg a szervezetekkel a NIOK Alapívány felhívását. 

“A Microsoft 2022. április 4-én kezdődő változtatásokat tervez adományprogramjában, amely jelentős hatással lesz a CivilTech szoftveradományozási programon keresztül elérhető kínálatára. A legfontosabb változások:Az asztalra telepíthető termékek (pl. Office Standard) pár kivételtől eltekintve kikerülnek az adományprogramból (ezek a diszkontprogramban, magasabb díjért továbbra is elérhetőek  lesznek  a CivilTech-en keresztül).   Kivételek: A nyilvános, megosztott hozzáférésű eszközöket üzemeltető szervezetek továbbra is igényelhetik a helyi telepítésű termékadományokat. 2022. április 4-e után minden további jogosult nonprofit szervezet csak a Windows Pro operációs rendszerhez fér hozzá adományként.Felhőadományok: A szervezetek továbbra is kérhetnek Microsoft felhőalapú termékeket adományként a CivilTech program segítségével. Ezek az ajánlatok ugyanazokat a funkciókat nyújtják, mint az asztali telepítésű eszközök, gyakran robusztusabb, biztonságosabb és rugalmasabb funkciókkal.2022. január elsejétől ezen kívül a megrendelés folyamata is módosul, a Microsoft Nonprofit Portálra is regisztrálni kell majd a rendelés megadásához.Javasoljuk, hogy

Bővebb információk a változásokról:A változások ismertetése a CivilTech.hu-nLegfontosabb kérdések és válaszok a változással kapcsolatbanA Microsoft Tech for Social Impact csoportjának blogbejegyzése (angol nyelvű)Szeretne élőszóban tájékozódni a változásokról, elérhető ajánlatokról?Regisztráljon webináriumunkra, ahol igyekszünk minden fontos változást bemutatni, az ismert részleteket felvázolni.

NIOK Alapítvány”

 

A soron következő webináriumot november 9-én tartja az Civiltedh program erre jelentkezni lehet: itt

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status