Civil hírek, közlemények

Fontos változás a CIviltech programban!

A NIOK Alapítvány a CivilTech program keretében a legnagyobb szoftvergyártók adományozási és kedvezményes ajánlatait közvetíti a nonprofit szervezetek számára. Az egyik legnépszerűbb adományozó, a Microsoft, jelentős változtatásokat vezet be jövő tavasszal. Ennek kapcsán osszuk meg a szervezetekkel a NIOK Alapívány felhívását. 

“A Microsoft 2022. április 4-én kezdődő változtatásokat tervez adományprogramjában, amely jelentős hatással lesz a CivilTech szoftveradományozási programon keresztül elérhető kínálatára. A legfontosabb változások:Az asztalra telepíthető termékek (pl. Office Standard) pár kivételtől eltekintve kikerülnek az adományprogramból (ezek a diszkontprogramban, magasabb díjért továbbra is elérhetőek  lesznek  a CivilTech-en keresztül).   Kivételek: A nyilvános, megosztott hozzáférésű eszközöket üzemeltető szervezetek továbbra is igényelhetik a helyi telepítésű termékadományokat. 2022. április 4-e után minden további jogosult nonprofit szervezet csak a Windows Pro operációs rendszerhez fér hozzá adományként.Felhőadományok: A szervezetek továbbra is kérhetnek Microsoft felhőalapú termékeket adományként a CivilTech program segítségével. Ezek az ajánlatok ugyanazokat a funkciókat nyújtják, mint az asztali telepítésű eszközök, gyakran robusztusabb, biztonságosabb és rugalmasabb funkciókkal.2022. január elsejétől ezen kívül a megrendelés folyamata is módosul, a Microsoft Nonprofit Portálra is regisztrálni kell majd a rendelés megadásához.Javasoljuk, hogy

Bővebb információk a változásokról:A változások ismertetése a CivilTech.hu-nLegfontosabb kérdések és válaszok a változással kapcsolatbanA Microsoft Tech for Social Impact csoportjának blogbejegyzése (angol nyelvű)Szeretne élőszóban tájékozódni a változásokról, elérhető ajánlatokról?Regisztráljon webináriumunkra, ahol igyekszünk minden fontos változást bemutatni, az ismert részleteket felvázolni.

NIOK Alapítvány”

 

A soron következő webináriumot november 9-én tartja az Civiltedh program erre jelentkezni lehet: itt

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status