Ajánló

Roma Ifjúsági Konferenciát szervez a Budapesti Európai Ifjúsági Központ, a Phiren Amenca és a Nemzeti Ifjúsági Tanács

A Budapesti Európai Ifjúsági Központ, a Phiren Amenca és a Nemzeti Ifjúsági Tanács Roma Ifjúsági Konferenciát szervez. A konferencia fő célja a roma fiatalok közéleti részvételének erősítése.

Ezúton ajánljuk a civil szervezetek, közösségek és az érdeklődők figyelmébe a Budapesti Európai Ifjúsági Központ, a Phiren Amenca és a Nemzeti Ifjúsági Tanács együttműködésében megvalósuló

Roma Ifjúsági Konferenciát

Az esemény ideje: 2021. november 8. (hétfő)

Az esemény helyszíne: Budapesti Európai Ifjúsági Központ (1024 Budapest, Zivatar utca 1-3.) 

A rendezvényen maximum 50 fő személyes részvételére számítanak.

A szervezők a távolról érkezők számára a megelőző nap korlátozott számban szállást tudnak biztosítani a Konferencia helyszínén.

Az étkezés és a rendezvény programelemein való részvétel ingyenesen biztosított.

A konferencia fő célja a roma fiatalok közéleti részvételének erősítése, társadalmi szerepvállalásuk növelése a nemzetközi és hazai ifjúsággal közvetve-közvetlenül foglalkozó szervezetek, az ifjúságszakmai aktorok és az ifjúságpolitika fókuszában. A konferencia lehetőséget teremt, hogy a fiatalok betekintést kapjanak az őket érintő ifjúsági és roma stratégiákba és azokról döntéshozókkal egyeztessenek.

A résztvevők elsősorban roma és nem roma fiatalok, roma és ifjúsági szervezetek vezetői, képviselői és önkéntesei. Másodsorban pedig roma és/vagy a társadalmi integráció területe iránt érdeklődő roma és nem roma fiatalok és szakemberek.

A konferencián előadások és panel-beszélgetések váltják egymást, illetve a délutáni részben döntéshozókkal, szakemberekkel lesz lehetőség konstruktív beszélgetéseket folytatni. Az előadók, a meghívott vendégek az ifjúsági és a roma civil társadalom képviselői, valamint a nemzetközi és magyarországi intézményrendszer szereplői. Jelenleg személyes jelenléten alapuló konferenciára számítunk, a járványügyi helyzettől függően.

Az eseményre az alábbi linken keresztül lehet regisztrálni: https://forms.gle/rvico15EEMKDXjNV9

Programterv, további részletek és kapcsolódó Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1293693711091788

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status