Ajánló

Roma Ifjúsági Konferenciát szervez a Budapesti Európai Ifjúsági Központ, a Phiren Amenca és a Nemzeti Ifjúsági Tanács

A Budapesti Európai Ifjúsági Központ, a Phiren Amenca és a Nemzeti Ifjúsági Tanács Roma Ifjúsági Konferenciát szervez. A konferencia fő célja a roma fiatalok közéleti részvételének erősítése.

Ezúton ajánljuk a civil szervezetek, közösségek és az érdeklődők figyelmébe a Budapesti Európai Ifjúsági Központ, a Phiren Amenca és a Nemzeti Ifjúsági Tanács együttműködésében megvalósuló

Roma Ifjúsági Konferenciát

Az esemény ideje: 2021. november 8. (hétfő)

Az esemény helyszíne: Budapesti Európai Ifjúsági Központ (1024 Budapest, Zivatar utca 1-3.) 

A rendezvényen maximum 50 fő személyes részvételére számítanak.

A szervezők a távolról érkezők számára a megelőző nap korlátozott számban szállást tudnak biztosítani a Konferencia helyszínén.

Az étkezés és a rendezvény programelemein való részvétel ingyenesen biztosított.

A konferencia fő célja a roma fiatalok közéleti részvételének erősítése, társadalmi szerepvállalásuk növelése a nemzetközi és hazai ifjúsággal közvetve-közvetlenül foglalkozó szervezetek, az ifjúságszakmai aktorok és az ifjúságpolitika fókuszában. A konferencia lehetőséget teremt, hogy a fiatalok betekintést kapjanak az őket érintő ifjúsági és roma stratégiákba és azokról döntéshozókkal egyeztessenek.

A résztvevők elsősorban roma és nem roma fiatalok, roma és ifjúsági szervezetek vezetői, képviselői és önkéntesei. Másodsorban pedig roma és/vagy a társadalmi integráció területe iránt érdeklődő roma és nem roma fiatalok és szakemberek.

A konferencián előadások és panel-beszélgetések váltják egymást, illetve a délutáni részben döntéshozókkal, szakemberekkel lesz lehetőség konstruktív beszélgetéseket folytatni. Az előadók, a meghívott vendégek az ifjúsági és a roma civil társadalom képviselői, valamint a nemzetközi és magyarországi intézményrendszer szereplői. Jelenleg személyes jelenléten alapuló konferenciára számítunk, a járványügyi helyzettől függően.

Az eseményre az alábbi linken keresztül lehet regisztrálni: https://forms.gle/rvico15EEMKDXjNV9

Programterv, további részletek és kapcsolódó Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1293693711091788

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status