Civil hírek, közlemények

Már benyújthatók a NEA 2022. évi egyszerűsített pályázatai!

A „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2022.” című pályázati felhívásra 2021. október 18. 08:00 – 2021. november 17.14:00 között lehet benyújtani a pályázatokat. Az egyszerűsített pályázaton 350.000 Ft-ot igényelhetek az erre jogosult civil szervezetek. E felhívások esetében nincs tartalmi bírálat. A pályázók – ha a pályázat formailag  megfelel – a keret kimerüléséig automatikusan juthatnak támogatáshoz. Pályázni csak elektronikusan a Nemzetpolitikai Információs Rendszerben (NIR) lehet. 

A pályázatok benyújtását az ERKE Borosd-Abaúj-Zemplén megyei Civil Központ is segíti.  Kérjük, a szervezeteket, amennyiben személyes segítségre van szükség a pályázatok benyújtásához, mindenképp egyeztessenek időpontot!

Kérjük továbbá a szervezeteket, hogy a tanácsadás megkönnyítése és felgyorsítása érdekében mindenképp olvassák el a felhívást, illetve készítsék elő a pályázatukat. A honlapunkon elhelyeztünk egy segédletet, amely segítséget nyújt a költségvetés és a szakmai terv elkészítéséhez.

A segédlet elérhető: itt

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status