Már benyújthatók a NEA 2022. évi egyszerűsített pályázatai!

A „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2022.” című pályázati felhívásra 2021. október 18. 08:00 – 2021. november 17.14:00 között lehet benyújtani a pályázatokat. Az egyszerűsített pályázaton 350.000 Ft-ot igényelhetek az erre jogosult civil szervezetek. E felhívások esetében nincs tartalmi bírálat. A pályázók – ha a pályázat formailag  megfelel – a keret kimerüléséig automatikusan juthatnak támogatáshoz. Pályázni csak elektronikusan a Nemzetpolitikai Információs Rendszerben (NIR) lehet. 

A pályázatok benyújtását az ERKE Borosd-Abaúj-Zemplén megyei Civil Központ is segíti.  Kérjük, a szervezeteket, amennyiben személyes segítségre van szükség a pályázatok benyújtásához, mindenképp egyeztessenek időpontot!

Kérjük továbbá a szervezeteket, hogy a tanácsadás megkönnyítése és felgyorsítása érdekében mindenképp olvassák el a felhívást, illetve készítsék elő a pályázatukat. A honlapunkon elhelyeztünk egy segédletet, amely segítséget nyújt a költségvetés és a szakmai terv elkészítéséhez.

A segédlet elérhető: itt

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status