Rendezvények

„Újraindulás” projekt: Rendezvényszervező műhely 2021. 09. 03  Nagyar

Nálunk és a civil szervezetek jelentős részénél a járványt követő időszak a kedvezőtlen következményeinek kezeléséről, a fejlődéséhez szükséges kapacitások megőrzéséről szól. Magunkon, de a velünk kapcsolatban álló szervezetknél is érzékeljük, hogy már az átmeneti enyhítések idején sem tudtak visszatérni a munkájuk korábbi ritmusához. Ez a helyzet pedig csak romlott. Az újabb veszélyhelyzet azzal is jár, hogy elveszik a szervezetek rutinja, illetve elmarad pl. a jogszabályi és egyéb változások követése, beépítése a napi folyamatokba. De megszakad a kapcsolat a szervezetek és az őket befogadó közösségek között is.

Épp ezért a jelen pályázatunk keretében egy 6 órás rendezvényszervezéssel foglalkozó műhelytalálkozót szerveztünk.  A rendezvényre 2021. szeptember 03-án került sor Nagyarban. A helyszín és az időpont megválasztásnál szempont volt, hogy gyakorlati ismereteket tudjunk átadni. A rendezvény az átalunk is gondozott Pásztor Élet – Pásztor Étel Fesztivált megelőző napon került sor Nagyarban.  A résztevők egy konkrét példán keresztül is át tudták beszéni a tapasztalatokat.

Támogató:

 

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status