Rendezvények

„Újraindulás” projekt: Rendezvényszervező műhely 2021. 09. 03  Nagyar

Nálunk és a civil szervezetek jelentős részénél a járványt követő időszak a kedvezőtlen következményeinek kezeléséről, a fejlődéséhez szükséges kapacitások megőrzéséről szól. Magunkon, de a velünk kapcsolatban álló szervezetknél is érzékeljük, hogy már az átmeneti enyhítések idején sem tudtak visszatérni a munkájuk korábbi ritmusához. Ez a helyzet pedig csak romlott. Az újabb veszélyhelyzet azzal is jár, hogy elveszik a szervezetek rutinja, illetve elmarad pl. a jogszabályi és egyéb változások követése, beépítése a napi folyamatokba. De megszakad a kapcsolat a szervezetek és az őket befogadó közösségek között is.

Épp ezért a jelen pályázatunk keretében egy 6 órás rendezvényszervezéssel foglalkozó műhelytalálkozót szerveztünk.  A rendezvényre 2021. szeptember 03-án került sor Nagyarban. A helyszín és az időpont megválasztásnál szempont volt, hogy gyakorlati ismereteket tudjunk átadni. A rendezvény az átalunk is gondozott Pásztor Élet – Pásztor Étel Fesztivált megelőző napon került sor Nagyarban.  A résztevők egy konkrét példán keresztül is át tudták beszéni a tapasztalatokat.

Támogató:

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status