Ajánló

Az Udvari Kamaraszínház ajánlója

Az Udvari Kamaraszínház az egyetlen színtársulat a Kárpát-medencében, amely kizárólag a jelenünket eredményező múltunkból meríti a témát darabjaihoz. A darabok színpadra állítását komoly kutatómunka előzi meg. A társulat az egész Kárpát-medence területén bemutatja előadásait Királyhelmectől Karancsig, Zentától Budapestig, Sepsiszentgyörgytől Körmendig. A színtársulat keresi azokat a civil szervezeteket, amelyek kulturásis élményt kívénnk nyújtani a tagjaiknak, illetve, amelyek a magyar kultúra közvetítését tartják elsődleges feladatuknak. Az Udvari Kamaraszínház azon szervezetek számára ajánlja a színházi előadásinak meghívását, amelyek pályáznak arra, hogy a nemzeti önazonosságot erősítő előadásokat, programokat szervezzenek és elő kívánják segíteni a tagjaik közéletben való felkészült részvételét. 

A Déryné Program keretein belül lehetőség van – a mellékelt online prospektusból – a Tizennyolc és a Tizenkilenc című előadások ingyenes meghívására. Mindössze a helyi művelődési háznak kell regisztrálnia a programba és az EMMI támogatásával ingyenesen lép a fel társulat a helyi közönség tiszteletére. A Társulat véleménye szerint azáltal, hogy a nézőket civil szervezetek toborozzák jelentősen erősödik az adott szervezet közösségformáló ereje. Lehetőséget is teremtetenek ezen szervezetek számára, hogy felmérjék társadalmi hatásukat a környezetükben. 

 

mkuk_kiajanlo_2021
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status