Ajánló

Az Udvari Kamaraszínház ajánlója

Az Udvari Kamaraszínház az egyetlen színtársulat a Kárpát-medencében, amely kizárólag a jelenünket eredményező múltunkból meríti a témát darabjaihoz. A darabok színpadra állítását komoly kutatómunka előzi meg. A társulat az egész Kárpát-medence területén bemutatja előadásait Királyhelmectől Karancsig, Zentától Budapestig, Sepsiszentgyörgytől Körmendig. A színtársulat keresi azokat a civil szervezeteket, amelyek kulturásis élményt kívénnk nyújtani a tagjaiknak, illetve, amelyek a magyar kultúra közvetítését tartják elsődleges feladatuknak. Az Udvari Kamaraszínház azon szervezetek számára ajánlja a színházi előadásinak meghívását, amelyek pályáznak arra, hogy a nemzeti önazonosságot erősítő előadásokat, programokat szervezzenek és elő kívánják segíteni a tagjaik közéletben való felkészült részvételét. 

A Déryné Program keretein belül lehetőség van – a mellékelt online prospektusból – a Tizennyolc és a Tizenkilenc című előadások ingyenes meghívására. Mindössze a helyi művelődési háznak kell regisztrálnia a programba és az EMMI támogatásával ingyenesen lép a fel társulat a helyi közönség tiszteletére. A Társulat véleménye szerint azáltal, hogy a nézőket civil szervezetek toborozzák jelentősen erősödik az adott szervezet közösségformáló ereje. Lehetőséget is teremtetenek ezen szervezetek számára, hogy felmérjék társadalmi hatásukat a környezetükben. 

 

mkuk_kiajanlo_2021
Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status