Kiemelt ügyek

Megkezdte működését a Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért

Az Áder János köztársasági elnök és felesége Herczegh Anita által létrehozott Regőczi Alapítvány hosszú távú és személyre szabott gondoskodást kíván biztosítani azoknak a gyermekeknek, akik a koronavírus által okozott megbetegedésben vesztették el az egyik, vagy mindkét szülőjüket.

Az Alapítvány érintett gyermekek helyzetét, szükségletét figyelembe véve fog gondoskodni az érintett gyermekekről. Az Alapítvány anyagi támogatást, szociális gondoskodást, tanulmányi, mentális és egyéb segítséget is nyújthat. A szervezet gondoskodása tanulmányok befejezéséig, a munkába állásig kíséri majd a félárván, árván maradt gyermekeket.

A Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért az alábbi számlaszámon fogadja pénzbeli felajánlásokat:   

11705084-21448492

A Regőczi Alapítvány minden felajánlást köszönettel fogad. Várja az önkormányzatok, civil szervezetek, intézmények és magánszemélyek nagylelkű adományait, segítő együttműködését, mert a pénzadományok mellett a támogatás számos más formája is lehetséges.

Az Alapítvány tevkenységét az alábbi honlapon lehet követni:

regoczialapitvany.hu 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status