Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Barátunk a rendőr – rajzolj a Kapuzörgetőkkel!

BARÁTUNK A RENDŐR címmel várják a gyerekek rajzait a Kapuzörgetők!
 
Lehet, hogy egy illusztráció erről: gyermek, állás és szöveg
Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület a Kapuzörgető kezdeményezés bűnmegelőzési programjának részeként, rajzolásra buzdítja a Győri kapuban élő illetve itt tanuló óvodásokat, általános és középiskolás diákokat.
 
 
Feladat: „Barátunk a rendőr” címmel készítsetek rajzokat! A rajz lehet saját élmény ábrázolása, a rendőrök/rendészek munkáját megjelenítő alkotás, ami megmutatja a rend őreinek jelentőségét az életünkben.
A rajzok mérete: A/4
A technika választható: színes ceruza, zsírkréta, vízfesték, stb.
A rajzokat bescannelve vagy lefotózva szükséges elküldeni a kapuzorgeto.vasar@gmail.com címre, vagy személyesen átvesszük a Győri kapuban, megbeszélés szerint.
A következő adatokat kérjük megadni az e-mailben (illetve ráírni a rajz hátoldalára): rajzoló neve, életkora, óvoda/iskola/osztály, lakcím, elérhetőség (telefon, e-mail).
Tárgy rovatba kérjük feltüntetni: “Barátunk a rendőr”
Szeretettel várjuk a műveket 2021. május 29-ig. A jövőben közösségi kiállítást tervezünk bemutatni a beküldött alkotásokból, szeretnénk a rajzokat személyesen is átvenni a kis művészektől. Minden rajzot készítő kis és nagy diák édesség ajándékot kap.
 
 
További információk: +36 30 618 5055, Czerődi Zita, a Kapuzörgető program közösségfejlesztője. 

https://www.facebook.com/events/496944458150312
Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status