Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Barátunk a rendőr – rajzolj a Kapuzörgetőkkel!

BARÁTUNK A RENDŐR címmel várják a gyerekek rajzait a Kapuzörgetők!
 
Lehet, hogy egy illusztráció erről: gyermek, állás és szöveg
Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület a Kapuzörgető kezdeményezés bűnmegelőzési programjának részeként, rajzolásra buzdítja a Győri kapuban élő illetve itt tanuló óvodásokat, általános és középiskolás diákokat.
 
 
Feladat: „Barátunk a rendőr” címmel készítsetek rajzokat! A rajz lehet saját élmény ábrázolása, a rendőrök/rendészek munkáját megjelenítő alkotás, ami megmutatja a rend őreinek jelentőségét az életünkben.
A rajzok mérete: A/4
A technika választható: színes ceruza, zsírkréta, vízfesték, stb.
A rajzokat bescannelve vagy lefotózva szükséges elküldeni a kapuzorgeto.vasar@gmail.com címre, vagy személyesen átvesszük a Győri kapuban, megbeszélés szerint.
A következő adatokat kérjük megadni az e-mailben (illetve ráírni a rajz hátoldalára): rajzoló neve, életkora, óvoda/iskola/osztály, lakcím, elérhetőség (telefon, e-mail).
Tárgy rovatba kérjük feltüntetni: “Barátunk a rendőr”
Szeretettel várjuk a műveket 2021. május 29-ig. A jövőben közösségi kiállítást tervezünk bemutatni a beküldött alkotásokból, szeretnénk a rajzokat személyesen is átvenni a kis művészektől. Minden rajzot készítő kis és nagy diák édesség ajándékot kap.
 
 
További információk: +36 30 618 5055, Czerődi Zita, a Kapuzörgető program közösségfejlesztője. 

https://www.facebook.com/events/496944458150312
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status