Ajánló

IV. Civil véradás

A veszélyhelyzet idején is várjuk a véradókat. Minden véradás három ember életét menti meg, egyúttal pedig pozitív jelzést ad a véradó egészégi állapotáról is. Ha jót akarsz tenni és valami lélekerősítőre vágysz: csatlakozz a segítőkhöz!

IV. Civil Véradás
Helyszín:
Bűnmegelőzési Centrum, Miskolc, Széchenyi u 12.
Időpontok:
2021. március 24. (szerda) 8.00-13.00 óra között
2021. március 25. (csütörtök) 13.00-18.00 óra között

A koronavírus-járvány idején is biztosítani kell az életmentő vérkészítményeket. Ezért az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (ERKE – Civil Központ) és a Miskolci Területi Vérellátó Központ 2021. március 24-25-én megszervezi a IV. Civil Véradást.
A IV. Civil Véradást a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága, az Országos Vérellátó Szolgálat és a Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózatával együttműködve egy országos programsorozat részeként szervezzük meg. Miskolcon két egymást követő napon várjuk a véradókat. A program megszervezéséhez korábbi évekhez hasonlóan idén is sikerült elkötelezett civil partnert találnunk. A IV. Civil Véradás helyszínét a Bűnmegelőzési Centrum Polgárőr Egyesület bocsátja rendelkezésünkre.
A Miniszterelnökség és az ERKE – Civil Központ minden résztvevő számára ajándékcsomagot biztosít. Tudjuk, hogy a segíteni szándékozó véradókat nem ezek az ajándékok motiválják. E gesztussal a véradók önzetlen segítségét szeretnénk megköszönni.

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status