Ajánló

IV. Civil véradás

A veszélyhelyzet idején is várjuk a véradókat. Minden véradás három ember életét menti meg, egyúttal pedig pozitív jelzést ad a véradó egészégi állapotáról is. Ha jót akarsz tenni és valami lélekerősítőre vágysz: csatlakozz a segítőkhöz!

IV. Civil Véradás
Helyszín:
Bűnmegelőzési Centrum, Miskolc, Széchenyi u 12.
Időpontok:
2021. március 24. (szerda) 8.00-13.00 óra között
2021. március 25. (csütörtök) 13.00-18.00 óra között

A koronavírus-járvány idején is biztosítani kell az életmentő vérkészítményeket. Ezért az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (ERKE – Civil Központ) és a Miskolci Területi Vérellátó Központ 2021. március 24-25-én megszervezi a IV. Civil Véradást.
A IV. Civil Véradást a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága, az Országos Vérellátó Szolgálat és a Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózatával együttműködve egy országos programsorozat részeként szervezzük meg. Miskolcon két egymást követő napon várjuk a véradókat. A program megszervezéséhez korábbi évekhez hasonlóan idén is sikerült elkötelezett civil partnert találnunk. A IV. Civil Véradás helyszínét a Bűnmegelőzési Centrum Polgárőr Egyesület bocsátja rendelkezésünkre.
A Miniszterelnökség és az ERKE – Civil Központ minden résztvevő számára ajándékcsomagot biztosít. Tudjuk, hogy a segíteni szándékozó véradókat nem ezek az ajándékok motiválják. E gesztussal a véradók önzetlen segítségét szeretnénk megköszönni.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status