Ajánló

Hogyan üzemeltessük, működtessünk közösségi teret?

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület (Miskolc, Hu) és partnere az Okrášľovací spolok za obnovu pamiatok (Kosice; sk) tisztelettel meghívja Önt a közösségi terek létesítésével és működtetésével foglakozó „innovációs laboratóriumába”. A soron következő online találkozónk:

Hogyan üzemeltessük, működtessünk közösségi teret?
Hogyan működtethető jól egy közösségi tér?
online találkozó: 2021. március 17. (szerda) 16.00 -17.30 óra között
A Beszélgetést indító példa:
A budapesti Kossuth Klub működése, tevékenységei
Gyenes Ádám a TIT Kossuth Klub Egyesület elnöke

A találkozó Zoom felülete:
https://zoom.us/j/95345257748?pwd=MlkwMWc2eExKMUVSV2tSSk0zMjUvQT09

Kérjük, segítse a munkánkat azzal, hogy előzetesen regisztrál az eseményre!
Amennyiben részt kíván venni a programon, kérjük jelezze az alábbi linken: https://forms.gle/zXWic21ejPXgPG9WA

A kezdeményezésünk ötletét a Kassa belvárosában, a Malom-bástyát, Mária udvart magába foglaló területen megvalósuló fejlesztés adja. Az üzleti célú fejlesztésnek feltétele, hogy a tér és az egykori városfal részét képező bástya valós közösségi funkciókat kapjon. A régiónkban számos más kezdeményezésnek is célja, hogy a leromlott épületek, közterületek jól működő közösségi terekké alakuljanak át. Miskolcon többek között a Tiszti Klub felújítása, egy Civil Ház létesítése kapcsán jelenik meg ez a szándék. De gyakorlatilag nincs olyan település, ahol ne merülne fel kérdésként, hogy mitől jó egy közösségi tér?

A találkozón magyar és szlovák szervezetek vesznek részt. Ön is bekapcsolódhat a beszélgetésbe elmondhatja javaslatait. A tolmácsolás biztosított.

Az előző beszélgetésünket visszanézheti és véleményezheti a következő felületen:

https://www.youtube.com/watch?v=yJJBQagKNaA

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status