Ajánló

Hogyan üzemeltessük, működtessünk közösségi teret?

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület (Miskolc, Hu) és partnere az Okrášľovací spolok za obnovu pamiatok (Kosice; sk) tisztelettel meghívja Önt a közösségi terek létesítésével és működtetésével foglakozó „innovációs laboratóriumába”. A soron következő online találkozónk:

Hogyan üzemeltessük, működtessünk közösségi teret?
Hogyan működtethető jól egy közösségi tér?
online találkozó: 2021. március 17. (szerda) 16.00 -17.30 óra között
A Beszélgetést indító példa:
A budapesti Kossuth Klub működése, tevékenységei
Gyenes Ádám a TIT Kossuth Klub Egyesület elnöke

A találkozó Zoom felülete:
https://zoom.us/j/95345257748?pwd=MlkwMWc2eExKMUVSV2tSSk0zMjUvQT09

Kérjük, segítse a munkánkat azzal, hogy előzetesen regisztrál az eseményre!
Amennyiben részt kíván venni a programon, kérjük jelezze az alábbi linken: https://forms.gle/zXWic21ejPXgPG9WA

A kezdeményezésünk ötletét a Kassa belvárosában, a Malom-bástyát, Mária udvart magába foglaló területen megvalósuló fejlesztés adja. Az üzleti célú fejlesztésnek feltétele, hogy a tér és az egykori városfal részét képező bástya valós közösségi funkciókat kapjon. A régiónkban számos más kezdeményezésnek is célja, hogy a leromlott épületek, közterületek jól működő közösségi terekké alakuljanak át. Miskolcon többek között a Tiszti Klub felújítása, egy Civil Ház létesítése kapcsán jelenik meg ez a szándék. De gyakorlatilag nincs olyan település, ahol ne merülne fel kérdésként, hogy mitől jó egy közösségi tér?

A találkozón magyar és szlovák szervezetek vesznek részt. Ön is bekapcsolódhat a beszélgetésbe elmondhatja javaslatait. A tolmácsolás biztosított.

Az előző beszélgetésünket visszanézheti és véleményezheti a következő felületen:

https://www.youtube.com/watch?v=yJJBQagKNaA

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status