Ajánló

Meghívó „innovációs laboratórium” online találkozókra

Kedves Barátunk, Tisztelt Partnerünk!

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület (Miskolc, Hu) és partnere az Okrášľovací spolok za obnovu pamiatok (Kosice; sk) tisztelettel meghívja Önt a közösségi terek létesítésével és működtetésével foglakozó „innovációs laboratórium” online találkozóira.

1. Hogyan tervezzünk teret a közösség szolgálatára?

on-line találkozó: 2021. március 10. (szerda) 16.00 -17.30 óra között

Beszélgetést indító példák:

A kassai Mária udvar és Malom bástya közösségi célú hasznosítása

A miskolci Tiszti Kaszinó helyére tervezett Cserkész Közösségi Ház átépítése

2. Hogyan üzemeltessünk, működtessünk közösségi teret?

on-line találkozó: 2021. március 17. (szerda) 16.00 -17.30 óra között

A Beszélgetést indító példa:

A budapesti Kossuth Klub működésének bemutatása

A kezdeményezésünk ötletét a Kassa belvárosában, a Malom-bástyát, Mária udvart magába foglaló területen megvalósuló fejlesztés adja. Az üzleti célú fejlesztésnek feltétele, hogy a tér és az egykori városfal részét képező bástya valós közösségi funkciókat kapjon. A régiónkban számos más kezdeményezésnek is célja, hogy a leromlott épületek, közterületek jól működő közösségi terekké alakuljanak át. Miskolcon többek között a Tiszti Klub felújítása, egy Civil Ház létesítése kapcsán jelenik meg ez a szándék. De gyakorlatilag nincs olyan település, ahol ne merülne fel a kérdés: mitől jó egy közösségi tér?  

A találkozók Zoom felülete: https://zoom.us/j/95345257748?pwd=MlkwMWc2eExKMUVSV2tSSk0zMjUvQT09

Az eseményeket láthatóvá tesszük a Facebook oldakunkon és a Youtube csatornánkon keresztül is. 

Kérjük, segítse a munkánkat azzal, hogy előzetesen regisztrál az eseményre!

Amennyiben részt kíván venni a programok valamelyikén a következő linken jelezze a részünkre: https://forms.gle/zXWic21ejPXgPG9WA

Rendezvényünk az Interreg V. A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretén belül, a Via Carpatia EGTC által gondozott Kisprojekt Alap támogatásával valósul meg.
Az Interreg V. A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Programról bővebb információ a www.skhu.eu címen érhető el. A keleti határtérséget érintő Kisprojekt Alapról a www.viacarpatia-spf.eu honlapon tájékozódhat.
A meghívó tartalma és a rendezvényen elhangzó információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

 

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status