Ajánló

Meghívó „innovációs laboratórium” online találkozókra

Kedves Barátunk, Tisztelt Partnerünk!

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület (Miskolc, Hu) és partnere az Okrášľovací spolok za obnovu pamiatok (Kosice; sk) tisztelettel meghívja Önt a közösségi terek létesítésével és működtetésével foglakozó „innovációs laboratórium” online találkozóira.

1. Hogyan tervezzünk teret a közösség szolgálatára?

on-line találkozó: 2021. március 10. (szerda) 16.00 -17.30 óra között

Beszélgetést indító példák:

A kassai Mária udvar és Malom bástya közösségi célú hasznosítása

A miskolci Tiszti Kaszinó helyére tervezett Cserkész Közösségi Ház átépítése

2. Hogyan üzemeltessünk, működtessünk közösségi teret?

on-line találkozó: 2021. március 17. (szerda) 16.00 -17.30 óra között

A Beszélgetést indító példa:

A budapesti Kossuth Klub működésének bemutatása

A kezdeményezésünk ötletét a Kassa belvárosában, a Malom-bástyát, Mária udvart magába foglaló területen megvalósuló fejlesztés adja. Az üzleti célú fejlesztésnek feltétele, hogy a tér és az egykori városfal részét képező bástya valós közösségi funkciókat kapjon. A régiónkban számos más kezdeményezésnek is célja, hogy a leromlott épületek, közterületek jól működő közösségi terekké alakuljanak át. Miskolcon többek között a Tiszti Klub felújítása, egy Civil Ház létesítése kapcsán jelenik meg ez a szándék. De gyakorlatilag nincs olyan település, ahol ne merülne fel a kérdés: mitől jó egy közösségi tér?  

A találkozók Zoom felülete: https://zoom.us/j/95345257748?pwd=MlkwMWc2eExKMUVSV2tSSk0zMjUvQT09

Az eseményeket láthatóvá tesszük a Facebook oldakunkon és a Youtube csatornánkon keresztül is. 

Kérjük, segítse a munkánkat azzal, hogy előzetesen regisztrál az eseményre!

Amennyiben részt kíván venni a programok valamelyikén a következő linken jelezze a részünkre: https://forms.gle/zXWic21ejPXgPG9WA

Rendezvényünk az Interreg V. A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretén belül, a Via Carpatia EGTC által gondozott Kisprojekt Alap támogatásával valósul meg.
Az Interreg V. A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Programról bővebb információ a www.skhu.eu címen érhető el. A keleti határtérséget érintő Kisprojekt Alapról a www.viacarpatia-spf.eu honlapon tájékozódhat.
A meghívó tartalma és a rendezvényen elhangzó információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status