AjánlóCivil működés

Online szervezetfejlesztési képzés

Az Erste Social Banking és az IFUA Nonprofit Partner 2 napos, gyakorlatias, online szervezetfejlesztési képzést szervez nonprofit szervezetek és társadalmi vállalkozások számára, melyre szeretettel várjuk Önt is.

A képzésen ötvözzük az elméletet gyakorlati példákkal és interaktív munkamódszerekkel. Lehetőséget teremtünk a résztvevők számára az egymástól való tanulásra. A képzést követően minden résztvevő szervezetnek konzultációs lehetőséget biztosítunk, amely során a szervezet egyedi kérdéseivel foglalkozunk.

A képzésekre 2021. márciusban, az ERSTE Alapítvány által támogatott SEEDS program keretén belül kerül sor. A képzésre az alábbi rövid leírásban szereplő határidőig várjuk az előzetes jelentkezéseket.

szervezetfejlesztés képzés központi témái a vezetői szerepek, stratégiai menedzsment, illetve a folyamat- és munkaszervezés. Ezeket a témákat a jelenlegi bizonytalan helyzetben azért gondoljuk különösen fontosnak, mert a fennmaradás, növekedés és eredményes működés érdekében most minden nonprofit szervezetnek és társadalmi vállalkozásnak át kell gondolnia működését, tudatosabbá és hatékonyabbá kell tenni azt, a változó környezetre rugalmasan válaszolni képes struktúrák kialakításával.

A képzésre 2×1 napban, március 4-én és március 18-án kerül sor, mindkét napon 9:30-16:30 között, online formában.

Jelentkezési határidő: 2021. február 15.

Részvételi díj: 15.000 Ft + ÁFA / fő

A képzés részletes leírása (célcsoport, tematika, munkamódszer, trénerek, jelentkezési feltételek), a jelentkezési űrlap, valamint a szervezők elérhetősége az Erste vállalati fenntarthatóság és felelősségvállalás honlapján keresztül érhető el.

Kérjük, hogy jelentkezés előtt a képzések tematikáját alaposan tanulmányozza át, hogy biztosan az Ön szervezete számára releváns, a gyakorlatban is hasznosítható képzésre jelentkezzen.

Kérdés esetén a csilla.baksai@nonprofitpartner.hu email címen lehet érdeklődni.

 

Reméljük, hogy a résztvevők között üdvözölhetjük a képzésen.

 

Üdvözlettel:

Az Erste Social Banking és az IFUA Nonprofit Partner csapata

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status