AjánlóCivil működés

Online szervezetfejlesztési képzés

Az Erste Social Banking és az IFUA Nonprofit Partner 2 napos, gyakorlatias, online szervezetfejlesztési képzést szervez nonprofit szervezetek és társadalmi vállalkozások számára, melyre szeretettel várjuk Önt is.

A képzésen ötvözzük az elméletet gyakorlati példákkal és interaktív munkamódszerekkel. Lehetőséget teremtünk a résztvevők számára az egymástól való tanulásra. A képzést követően minden résztvevő szervezetnek konzultációs lehetőséget biztosítunk, amely során a szervezet egyedi kérdéseivel foglalkozunk.

A képzésekre 2021. márciusban, az ERSTE Alapítvány által támogatott SEEDS program keretén belül kerül sor. A képzésre az alábbi rövid leírásban szereplő határidőig várjuk az előzetes jelentkezéseket.

szervezetfejlesztés képzés központi témái a vezetői szerepek, stratégiai menedzsment, illetve a folyamat- és munkaszervezés. Ezeket a témákat a jelenlegi bizonytalan helyzetben azért gondoljuk különösen fontosnak, mert a fennmaradás, növekedés és eredményes működés érdekében most minden nonprofit szervezetnek és társadalmi vállalkozásnak át kell gondolnia működését, tudatosabbá és hatékonyabbá kell tenni azt, a változó környezetre rugalmasan válaszolni képes struktúrák kialakításával.

A képzésre 2×1 napban, március 4-én és március 18-án kerül sor, mindkét napon 9:30-16:30 között, online formában.

Jelentkezési határidő: 2021. február 15.

Részvételi díj: 15.000 Ft + ÁFA / fő

A képzés részletes leírása (célcsoport, tematika, munkamódszer, trénerek, jelentkezési feltételek), a jelentkezési űrlap, valamint a szervezők elérhetősége az Erste vállalati fenntarthatóság és felelősségvállalás honlapján keresztül érhető el.

Kérjük, hogy jelentkezés előtt a képzések tematikáját alaposan tanulmányozza át, hogy biztosan az Ön szervezete számára releváns, a gyakorlatban is hasznosítható képzésre jelentkezzen.

Kérdés esetén a csilla.baksai@nonprofitpartner.hu email címen lehet érdeklődni.

 

Reméljük, hogy a résztvevők között üdvözölhetjük a képzésen.

 

Üdvözlettel:

Az Erste Social Banking és az IFUA Nonprofit Partner csapata

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status