HírekPályázatok

Ismét változik a NEA pályázatok megvalósításnak és elszámolásának határideje

Kitolódnak a Nemzeti Együttműködési Alap 2019. évi és 2020. évi pályázatainak megvalósítására és elszámolására vonatkozó határidők. A  pályázatok megvalsítási és elszámolási határideje a  veszélyhelyzet időtartamával megegyező mértékben hosszabbodik meg. A pontos záró dátumokat egyelőre nem lehet tudni, erről az Alapkezelő fog tájékoztatást adni a későbbiekben.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (a továbbiakban: Alapkezelő) e-mailben tájékoztatja a szervezeteket arról, hogy számos pályázat megvalósítási időszaka kitolódik. A változást egy jogszabály indokolja.  A veszélyhelyzet kezelésével összefüggésben azok a pályázatok megvalósítására áll több idő rendelkezésre, amelyek a veszélyhelyzet kihirdetésének napján, 2020 november 4-én még folyamatban voltak, illetve amelyek megvalósítására e napot követően létesült támogatási jogviszony.

A pontos záró dátumokat egyelőre nem lehet tudni, arről az Alapkezelő tájékoztatást fog adni a későbbiekeben.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status