HírekPályázatok

Ismét változik a NEA pályázatok megvalósításnak és elszámolásának határideje

Kitolódnak a Nemzeti Együttműködési Alap 2019. évi és 2020. évi pályázatainak megvalósítására és elszámolására vonatkozó határidők. A  pályázatok megvalsítási és elszámolási határideje a  veszélyhelyzet időtartamával megegyező mértékben hosszabbodik meg. A pontos záró dátumokat egyelőre nem lehet tudni, erről az Alapkezelő fog tájékoztatást adni a későbbiekben.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (a továbbiakban: Alapkezelő) e-mailben tájékoztatja a szervezeteket arról, hogy számos pályázat megvalósítási időszaka kitolódik. A változást egy jogszabály indokolja.  A veszélyhelyzet kezelésével összefüggésben azok a pályázatok megvalósítására áll több idő rendelkezésre, amelyek a veszélyhelyzet kihirdetésének napján, 2020 november 4-én még folyamatban voltak, illetve amelyek megvalósítására e napot követően létesült támogatási jogviszony.

A pontos záró dátumokat egyelőre nem lehet tudni, arről az Alapkezelő tájékoztatást fog adni a későbbiekeben.

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status