Civil Központ események

Megyei Civil Napok

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – B.-A.-Z. Megyei Civil Központ tisztelettel meghívja Önt  a Megyei Civil Napok eseményeire.  

Szeptember 8. (kedd) 10.00-14.00 óra – A civil szervezetek gazdálkodása és számvitele információs és csoportos tanácsadó rendezvény

Az ingyenes rendezvény teljes körű áttekintést ad a civil szervezetek, közalapítványok, nonprofit szervezeteket érintő gazdálkodási, adózási, beszámolási kötelezettségek teljesítéséről.

Részletes program és regisztrációs felület az esemény meghívójában található: itt

Szeptember 11. (péntek) 13.00.19.00 óra – „Civil Kiruccanás” 

Piknik és kötetlen hangvételű előadások, beszélgetések a civil szervezetek tagjainak, munkatársainak és önkénteseinek. A beszélgetések, kötetlen előadások az önkéntesség témája köré épülnek. A résztevők számára különvonatot indít a LÁEV kisvasút.

Részletes program és regisztrációs felület az esemény meghívójában található: itt

Szeptember 16. (szerda) 9:00–11:30 óra „CIVIL INFO – NEA 2021” tájékoztató rendezvény

A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága által tartott tájékoztató a civil szervezetek helyzetével, illetve a Nemzeti Együttműködési Alap hamarosan megjelenő 2021. évre szóló pályázataival foglalkozik.

Részletes program és regisztrációs felület az esemény meghívójában található: itt

Szeptember 16. (szerda) 12.00–15.30 óra – Felkészülés a NEA 2021. évi pályázataira, tanácsadó rendezvény

A következő NEA pályázatokat már a Nemzetpolitikai Információs Rendszerben (NIR) lehet majd benyújtani. A szervezetünk munkatársai segítenek a NIR regisztrációban, így a szervezetek már felkészülten várhatják a NEA pályázatok megjelenését.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status