Megyei Civil Napok

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – B.-A.-Z. Megyei Civil Központ tisztelettel meghívja Önt  a Megyei Civil Napok eseményeire.  

Szeptember 8. (kedd) 10.00-14.00 óra – A civil szervezetek gazdálkodása és számvitele információs és csoportos tanácsadó rendezvény

Az ingyenes rendezvény teljes körű áttekintést ad a civil szervezetek, közalapítványok, nonprofit szervezeteket érintő gazdálkodási, adózási, beszámolási kötelezettségek teljesítéséről.

Részletes program és regisztrációs felület az esemény meghívójában található: itt

Szeptember 11. (péntek) 13.00.19.00 óra – „Civil Kiruccanás” 

Piknik és kötetlen hangvételű előadások, beszélgetések a civil szervezetek tagjainak, munkatársainak és önkénteseinek. A beszélgetések, kötetlen előadások az önkéntesség témája köré épülnek. A résztevők számára különvonatot indít a LÁEV kisvasút.

Részletes program és regisztrációs felület az esemény meghívójában található: itt

Szeptember 16. (szerda) 9:00–11:30 óra „CIVIL INFO – NEA 2021” tájékoztató rendezvény

A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága által tartott tájékoztató a civil szervezetek helyzetével, illetve a Nemzeti Együttműködési Alap hamarosan megjelenő 2021. évre szóló pályázataival foglalkozik.

Részletes program és regisztrációs felület az esemény meghívójában található: itt

Szeptember 16. (szerda) 12.00–15.30 óra – Felkészülés a NEA 2021. évi pályázataira, tanácsadó rendezvény

A következő NEA pályázatokat már a Nemzetpolitikai Információs Rendszerben (NIR) lehet majd benyújtani. A szervezetünk munkatársai segítenek a NIR regisztrációban, így a szervezetek már felkészülten várhatják a NEA pályázatok megjelenését.

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status