Civil Központ események

Meghívó: Civil szervezetek gazdálkodása és számvitele

Kedves Civil Barátunk, Tisztelt Partnerünk!

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – B.-A.-Z. Megyei Civil Központ tisztelettel meghívja Önt a civil szervezetek gazdálkodásával és számvitelével foglalkozó információs és csoportos tanácsadó rendezvényére.

Programunk a civil szervezetek és más non profit szervezetek gazdálkodási, számviteli, adózási és beszámolási kötelezettségeinek teljesítését segíti elő. Az évek óta nagy érdeklődés mellett megvalósuló programunknak kiemelt témája a beszámolási kötelezettségek teljesítése lesz. Emellett külön figyelmet kívánunk fordítani az adományok kezelésére, az önkéntes tevékenységek könyvelésére.

A rendezvény helye: B-A-Z Megyei Önkormányzat Díszterem (3525 Miskolc Városház tér 1)

A rendezvény ideje: 2020. szeptember 08. (kedd)

A rendezvény programja:

9:30-10:00  Regisztráció

10:00-10.10 Köszöntő – Bánné dr. Gál Boglárka közgyűlési elnök, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat

10:10-12:00 Szakmai program I. rész: a civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának, beszámolásának szabályai – Előadó: Gottgeisl Rita, adószakértő, könyvvizsgáló, az Adótanácsadók Egyesülete Nonprofit Tagozatának elnöke

12:00-12:30 Ebédszünet

12:30-13:45 Szakmai Program II. rész: a civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének,

adózásának, beszámolásának szabályai

13:45-14:00 Hozzászólások, kérdések

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztráció ezen a felületen: https://forms.gle/mkgsTSGdRZkzucZw9

Szándékaink szerint a programot személyesen vehetik igénybe az érdeklődők. A járvány helyzet miatt azonban elképzelhető, hogy korlátoznunk kell a résztvevők számát. Ebben az esetben az eseményt közvetíteni fogjuk az interneten is.

A jelentkezés során kérjük jelezze, ha Ön számára nem jelent nehézséget, hogy a rendezvénybe zoom, vagy más internetes alkalmazás segítségével kapcsolódjon be.

 

Miskolc, 2020. 08. 28.

Tisztelettel: 

Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

 

A rendezvény meghívója pdf formátumban letölthető: innen

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status