Civil Központ események

Meghívó: Civil szervezetek gazdálkodása és számvitele

Kedves Civil Barátunk, Tisztelt Partnerünk!

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – B.-A.-Z. Megyei Civil Központ tisztelettel meghívja Önt a civil szervezetek gazdálkodásával és számvitelével foglalkozó információs és csoportos tanácsadó rendezvényére.

Programunk a civil szervezetek és más non profit szervezetek gazdálkodási, számviteli, adózási és beszámolási kötelezettségeinek teljesítését segíti elő. Az évek óta nagy érdeklődés mellett megvalósuló programunknak kiemelt témája a beszámolási kötelezettségek teljesítése lesz. Emellett külön figyelmet kívánunk fordítani az adományok kezelésére, az önkéntes tevékenységek könyvelésére.

A rendezvény helye: B-A-Z Megyei Önkormányzat Díszterem (3525 Miskolc Városház tér 1)

A rendezvény ideje: 2020. szeptember 08. (kedd)

A rendezvény programja:

9:30-10:00  Regisztráció

10:00-10.10 Köszöntő – Bánné dr. Gál Boglárka közgyűlési elnök, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat

10:10-12:00 Szakmai program I. rész: a civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének, adózásának, beszámolásának szabályai – Előadó: Gottgeisl Rita, adószakértő, könyvvizsgáló, az Adótanácsadók Egyesülete Nonprofit Tagozatának elnöke

12:00-12:30 Ebédszünet

12:30-13:45 Szakmai Program II. rész: a civil szervezetek gazdálkodásának, számvitelének,

adózásának, beszámolásának szabályai

13:45-14:00 Hozzászólások, kérdések

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztráció ezen a felületen: https://forms.gle/mkgsTSGdRZkzucZw9

Szándékaink szerint a programot személyesen vehetik igénybe az érdeklődők. A járvány helyzet miatt azonban elképzelhető, hogy korlátoznunk kell a résztvevők számát. Ebben az esetben az eseményt közvetíteni fogjuk az interneten is.

A jelentkezés során kérjük jelezze, ha Ön számára nem jelent nehézséget, hogy a rendezvénybe zoom, vagy más internetes alkalmazás segítségével kapcsolódjon be.

 

Miskolc, 2020. 08. 28.

Tisztelettel: 

Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

 

A rendezvény meghívója pdf formátumban letölthető: innen

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status