Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Szomszédünnep ötletbörze

Szeptember 5-én az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Kapuzörgető kezdeményezésének jóvoltából, a Győri kapu lakói birtokba vehetik a József utcai Ifjúsági Sporttelepet.

Délelőtt a MOZDULJ GYŐRI KAPU! című sportprogramra invitáljuk a Győri kapuban élőket, délután a múlt évben, hagyományteremtő céllal elindított családi nap folytatása, a II. KAPUZÖRGETŐ SZOMSZÉDÜNNEP ÉS KÖZBIZTONSÁGI NAP kerül megrendezésre.

Mivel kifejezetten az ebben a városrészben élők és egyéb módon ide kötődők igényeire fókuszáló programtervet kívánunk összeállítani erre a napra, ahol az itt élő emberek és itt működő közösségek is megmutatkozhatnak, ezért augusztusban a közösségi tervezésbe és a szervezésbe is be kívánjuk vonni a Győri kapu lakosait.
Várjuk olyan közösségek, szomszédságok, baráti társaságok jelentkezését, akik szívesen töltik egymással szabadidejüket, szívesen tevékenykednek együtt, közösségben és szívesen megmutatnák ezt a Győri kapu más részén élőknek is.

Várjuk az ötleteket, javaslatokat a Győri kapu lakóitól. Milyen szomszédünnepen vennének részt szívesen?

A Kapuzörgetők facebook.com/kapuzorgeto/ oldalán és a facebook.com/groups/kapuzorgeto/ csoportban már elkezdődtek az ötletelések, lehet csatlakozni.
E-mailben, a kapuzorgeto.vasar@gmail.com címre is beküldhetik javaslataikat, megvalósításra váró terveiket, amelyek kivitelezésében segítséget nyújthatunk Önöknek.
Hagyományos postai úton is van lehetőségük írni számunkra, postai címünk: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület; 3530 Miskolc Melinda u. 24. II/3.. A borítékra írják rá: „KAPUZÖRGETŐ”.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, emberek színpadon, álló emberek és túra/szabadtéri

Ha a fent leírtak felkeltették az érdeklődését, szeretne részese lenni az ötletelésnek, a közös tervezésnek, véleménye van és azt megosztaná másokkal is, vagy csak megismerkedne a Kapuzörgetőkkel, jöjjön el 2020.08.12-én, szerdán 16:30-18:30 között az Ifjúsági Házba (Győri kapu 27/A), ahol személyesen is találkozhat velünk.

 

A program FB eseménye: https://www.facebook.com/events/1219735805046074/

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status