Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Szomszédünnep ötletbörze

Szeptember 5-én az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület Kapuzörgető kezdeményezésének jóvoltából, a Győri kapu lakói birtokba vehetik a József utcai Ifjúsági Sporttelepet.

Délelőtt a MOZDULJ GYŐRI KAPU! című sportprogramra invitáljuk a Győri kapuban élőket, délután a múlt évben, hagyományteremtő céllal elindított családi nap folytatása, a II. KAPUZÖRGETŐ SZOMSZÉDÜNNEP ÉS KÖZBIZTONSÁGI NAP kerül megrendezésre.

Mivel kifejezetten az ebben a városrészben élők és egyéb módon ide kötődők igényeire fókuszáló programtervet kívánunk összeállítani erre a napra, ahol az itt élő emberek és itt működő közösségek is megmutatkozhatnak, ezért augusztusban a közösségi tervezésbe és a szervezésbe is be kívánjuk vonni a Győri kapu lakosait.
Várjuk olyan közösségek, szomszédságok, baráti társaságok jelentkezését, akik szívesen töltik egymással szabadidejüket, szívesen tevékenykednek együtt, közösségben és szívesen megmutatnák ezt a Győri kapu más részén élőknek is.

Várjuk az ötleteket, javaslatokat a Győri kapu lakóitól. Milyen szomszédünnepen vennének részt szívesen?

A Kapuzörgetők facebook.com/kapuzorgeto/ oldalán és a facebook.com/groups/kapuzorgeto/ csoportban már elkezdődtek az ötletelések, lehet csatlakozni.
E-mailben, a kapuzorgeto.vasar@gmail.com címre is beküldhetik javaslataikat, megvalósításra váró terveiket, amelyek kivitelezésében segítséget nyújthatunk Önöknek.
Hagyományos postai úton is van lehetőségük írni számunkra, postai címünk: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület; 3530 Miskolc Melinda u. 24. II/3.. A borítékra írják rá: „KAPUZÖRGETŐ”.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, emberek színpadon, álló emberek és túra/szabadtéri

Ha a fent leírtak felkeltették az érdeklődését, szeretne részese lenni az ötletelésnek, a közös tervezésnek, véleménye van és azt megosztaná másokkal is, vagy csak megismerkedne a Kapuzörgetőkkel, jöjjön el 2020.08.12-én, szerdán 16:30-18:30 között az Ifjúsági Házba (Győri kapu 27/A), ahol személyesen is találkozhat velünk.

 

A program FB eseménye: https://www.facebook.com/events/1219735805046074/

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status