Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

III. Kapuzörgető Zsibvásár és Kézműves Nap – újratöltve

Győri kapu lakói! Tele a garázs, a padlás? Már nem fér be a család a lakásba, a házba a sok lomtól? A régi, megunt dolgokat tárolni már nem tudja, kidobni viszont sajnálja? Jöjjön el és szabaduljon meg tőlük mások örömére!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a nagy sikerű I és II. bolhapiacunk folytatására, ahol közkívánatra ismét termelői- és kézműves vásárral is kedveskedünk a Győri kapuban élőknek!
A dolog apropója azon tény, mi szerint a múltban pezsgő piac élet volt a városrészben. Ezt a hagyományt kívánjuk feltámasztani.

A március 21-i programunk sajnos elmaradt, de most nyáron bepótoljuk!
Változtassuk át a Balázs Győző teret egy nyüzsgő piactérré!

Közreműködik: Mogyorósi Zsolt Pipo.

Kérjük, hogy a zsibvásárra és a termelői- és kézműves napra árusként jelentkezők írjanak a kapuzorgeto.vasar@gmail.com e-mail címre. Tárgy: “III. Bolhapiac”. A levélben adják meg lakcímüket és azt, hogy mit szeretnének árusítani.

Gyermekeknek játszóházzal is kedveskedünk Hideg Imre játék.mester közreműködésével.
A Kapuzörgető klubok is bemutatkoznak!

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.
Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Részletesebb program: https://www.facebook.com/events/407210903507144/

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status