Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Zenél a Győri kapu – Szécsi Viktória és Vihula Mihajlo

A Kapuzörgetők program során tíz alkalommal szervezünk kisebb, közösségi zenei találkozókat, rendezvényeket. Ez a ZENÉL A GYŐRI KAPU akció sorozat.

Ezúttal a vásárlási idősávok eltörlésének alkalmából szerveztünk Szécsi Viktória és Vihula Mihajlo közreműködésével egy olyan programot, amelyre noha 8:45 és 9:15 között, egy, a Győri kapu jól ismert élelmiszer áruháza mellett kerül sor, most mégis mindenki részt fog tudni venni rajta, aki szeretne. (Nem is olyan régen, a 65 éven aluliak 9 előtt, míg a 65 éven felüliek csal 9 óra után tudtak vásárolni ebben a boltban is.)

A két zenész produkciója a Kapuzörgetők részéről egyfajta tiszteletadás is az itt élőknek, akik fegyelmezetten, a szabályok betartása mellett vészelték át a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetet.

Jöjjenek el, akik szeretik a minőségi zenét és azok, akik csak vásárolni mennek ebben az időpontban vagy már a boltból tartanak hazafelé, ők is álljanak meg egy-két szám erejéig, ha kedvük tartja. Most már minden korosztálynak, újra lehetősége nyílik közösen átélni ezeket a pillanatokat is.

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.
Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület.

A képen a következők lehetnek: túra/szabadtéri, , szöveg, amely így szól: „Zenél a Győri kapu! A Kapuzörgetők ajándéka a Győri kapu lakosságának, a vásárlási idősávok eltörlésének alkalmából. ERKE Időpont, helyszín: 2020.06.28. 8:45-9:15 Miskolc, Győri kapu 24/D, a SPAR előtti téren Közreműködnek: Szécsi Viktória & Vihula Mihajlo SZÉCHENYI EuropaiUnio MAGYARORSZAC KORMANYA BEFEKTETÉSAJÖVOBE”

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status