Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Zenél a Győri kapu – Szécsi Viktória és Vihula Mihajlo

A Kapuzörgetők program során tíz alkalommal szervezünk kisebb, közösségi zenei találkozókat, rendezvényeket. Ez a ZENÉL A GYŐRI KAPU akció sorozat.

Ezúttal a vásárlási idősávok eltörlésének alkalmából szerveztünk Szécsi Viktória és Vihula Mihajlo közreműködésével egy olyan programot, amelyre noha 8:45 és 9:15 között, egy, a Győri kapu jól ismert élelmiszer áruháza mellett kerül sor, most mégis mindenki részt fog tudni venni rajta, aki szeretne. (Nem is olyan régen, a 65 éven aluliak 9 előtt, míg a 65 éven felüliek csal 9 óra után tudtak vásárolni ebben a boltban is.)

A két zenész produkciója a Kapuzörgetők részéről egyfajta tiszteletadás is az itt élőknek, akik fegyelmezetten, a szabályok betartása mellett vészelték át a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetet.

Jöjjenek el, akik szeretik a minőségi zenét és azok, akik csak vásárolni mennek ebben az időpontban vagy már a boltból tartanak hazafelé, ők is álljanak meg egy-két szám erejéig, ha kedvük tartja. Most már minden korosztálynak, újra lehetősége nyílik közösen átélni ezeket a pillanatokat is.

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.
Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület.

A képen a következők lehetnek: túra/szabadtéri, , szöveg, amely így szól: „Zenél a Győri kapu! A Kapuzörgetők ajándéka a Győri kapu lakosságának, a vásárlási idősávok eltörlésének alkalmából. ERKE Időpont, helyszín: 2020.06.28. 8:45-9:15 Miskolc, Győri kapu 24/D, a SPAR előtti téren Közreműködnek: Szécsi Viktória & Vihula Mihajlo SZÉCHENYI EuropaiUnio MAGYARORSZAC KORMANYA BEFEKTETÉSAJÖVOBE”

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status