Egyéb kategóriaHogyan csináljam?

Sablonok az ülés tartása nélküli határozathozatalhoz egyesületeknek

A 102/2020. Kormányrendelet minden egyesületnek lehetővé teszi, hogy ülés tartása nélkül hozzon határozatot a Közgyűlés. Ezt segítik az alábbikban közreadott sablonok.

Az alábbiakban közreadott sablonok összekapcsolódnak. Ugyanazokat a példaként felhozott napirendi pontok, határozati javaslatok jelennek meg bennük. A szervezeteknek is úgy kell elkészíteniük a saját dokumentumaikat, hogy az előkészítés, a döntéshozatal és a döntések rögzítésének elemei  összhangban legyenek egymással.

Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a sablonoktól el lehet térni. Nem biztos, hogy minden szervezet életében ugyanazok napirendi pontokra, határozati javaslatokra van szükség. Azért nem csak a beszámoló elfogadása jelenik meg a sablonokban, mert jelezni kívántuk, hogy a veszélyhelyzet idején is felmerülhetnek egyéb a közgyűlés döntését igénylő kérdések.

 

Meghívó sablon letölthető: innen (.doc formátum)

Jegyzőkönyv sablon letölthető: innen (.doc formátum)

A szavazól lap sablon letölthető: innen (.doc formátum)

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status