Egyéb kategóriaHogyan csináljam?

Sablonok az ülés tartása nélküli határozathozatalhoz alapítványoknak

A 102/2020. Kormányrendelet minden alapítványnak  lehetővé teszi, hogy ülés tartása nélkül hozzon határozatot a kuratórium. Ezt segítik az alábbikban közreadott sablonok.

Az alábbiakban közreadott sablonok összekapcsolódnak. Ugyanazokat a példaként felhozott napirendi pontok, határozati javaslatok jelennek meg bennük. A szervezeteknek is úgy kell elkészíteniük a saját dokumentumaikat, hogy az előkészítés, a döntéshozatal és a döntések rögzítésének elemei  összhangban legyenek egymással.

Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a sablonoktól el lehet térni. Nem biztos, hogy minden szervezet életében ugyanazok napirendi pontokra, határozati javaslatokra van szükség. Azért nem csak a beszámoló elfogadása jelenik meg a sablonokban, mert jelezni kívántuk, hogy a veszélyhelyzet idején is felmerülhetnek egyéb a kuratórim döntését igénylő kérdések.

 

Meghívó sablon letölthető: innen (.doc formátum)

Jegyzőkönyv sablon letölthető: innen (.doc formátum)

A szavazól lap sablon letölthető: innen (.doc formátum)

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status