AjánlóHírek

On-line workshop és tanácsadás a kapcsolatépítésről nem csak foglalkoztatóknak!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum szociális gazdaság fejlesztése tanácsadása a veszélyhelyzethez alkalmazkodva májusban megújult formában jelentkezik.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat megbízásából a megyei foglalkoztatási és gazdaságfejlesztési paktum projekt keretében az Ex Ante Tanácsadó Iroda Kft. és az OKT-FULL Tanácsadó Kft. konzorciuma Kapcsolatépítés témakörben tanácsadással egybekötött online workshopot szervez. A rendezvény előadásaiban kiemelt hangsúlyt kapnak a járvány idején megvalósítható lehetőségek, valamint a rendezvényen rövid idő alatt a gyakorlatban jól hasznosítható tapasztalatokat lehet megszerezni.

Az online tanácsadási napra a megye területén működő, már létező vagy újonnan létrejövő civil szervezeteket, nonprofit gazdasági társaságokat, szociális szövetkezeteket, egyéb vállalkozásokat, illetve az érdeklődő önkormányzatokat várjuk. A rendezvényen a részvétel ingyenes.

A rendezvény időpontja: 2020. május 14.
A rendezvény helyszíne: zoom.us online konferencia szoba

 

A rendezvény programja:

9:00-09:30 Bejelentkezés
09:30-11:00 A közösségi média szerepe, elektronikus felületek használata és kapcsolatépítés a járvány idején

Előadó: Janza Gábor

11:00-11:20 Szünet
11:20-12:30 Rendezvények, események, vállalati felelősségvállalás CSR

Előadó: Bús László

12:30-13:00 Szünet
13:00-16:00 Egyéni tanácsadás (Bús László, Gyenes Fruzsina, Janza Gábor, Szenttamási Tamás)

 

Jelentkezés és további információ:

Amennyiben a tájékoztató és a mellékelt program felkeltette érdeklődését, várják szíves jelentkezését az online regisztrációs oldalon: Jelentkezés

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status