AjánlóHírek

On-line workshop és tanácsadás a kapcsolatépítésről nem csak foglalkoztatóknak!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Foglalkoztatási és Gazdaságfejlesztési Paktum szociális gazdaság fejlesztése tanácsadása a veszélyhelyzethez alkalmazkodva májusban megújult formában jelentkezik.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat megbízásából a megyei foglalkoztatási és gazdaságfejlesztési paktum projekt keretében az Ex Ante Tanácsadó Iroda Kft. és az OKT-FULL Tanácsadó Kft. konzorciuma Kapcsolatépítés témakörben tanácsadással egybekötött online workshopot szervez. A rendezvény előadásaiban kiemelt hangsúlyt kapnak a járvány idején megvalósítható lehetőségek, valamint a rendezvényen rövid idő alatt a gyakorlatban jól hasznosítható tapasztalatokat lehet megszerezni.

Az online tanácsadási napra a megye területén működő, már létező vagy újonnan létrejövő civil szervezeteket, nonprofit gazdasági társaságokat, szociális szövetkezeteket, egyéb vállalkozásokat, illetve az érdeklődő önkormányzatokat várjuk. A rendezvényen a részvétel ingyenes.

A rendezvény időpontja: 2020. május 14.
A rendezvény helyszíne: zoom.us online konferencia szoba

 

A rendezvény programja:

9:00-09:30 Bejelentkezés
09:30-11:00 A közösségi média szerepe, elektronikus felületek használata és kapcsolatépítés a járvány idején

Előadó: Janza Gábor

11:00-11:20 Szünet
11:20-12:30 Rendezvények, események, vállalati felelősségvállalás CSR

Előadó: Bús László

12:30-13:00 Szünet
13:00-16:00 Egyéni tanácsadás (Bús László, Gyenes Fruzsina, Janza Gábor, Szenttamási Tamás)

 

Jelentkezés és további információ:

Amennyiben a tájékoztató és a mellékelt program felkeltette érdeklődését, várják szíves jelentkezését az online regisztrációs oldalon: Jelentkezés

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status