Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Rockláng – rendhagyó rocktörténelem óra a Kapuzörgetőkkel 2020.06.03-án

A kényszerszünet után ismét szól majd a rock a Győri kapuban!

2019.januárban kezdtük el a Kapuzörgető program keretén belül a Rockláng Klub foglalkozásainkat Horváth József, alias ROCK RENEGÁT vezetésével, és eddig 12 alkalommal találkozhattak velünk azok, akik szeretik a rockot, vagy csak egy jó társaságra vágytak. Ez évben csak egyszer volt alkalmunk találkozni, mert a koronavírus járvány miatt erre nem adódott több lehetőség. A nyár során azonban mindent bepótolunk!

Horváth József és barátai újra várják a régi rocklángosokat és szeretettel üdvözlik az új érdeklődőket!

Rock Renegát folytatja misszióját, megismertetni embertársait a zenekultúra peremvilágával, a rockkal. A ROCK-láng ismét felgyullad, reméljük örökké fog égni.
Gyertek el minél többen! Azok is, akik az előző kapuzörgetéseken is velünk tartottak és azok is, akiknek ez lesz az első alkalom.

Mire számíthattok ha felültök a hullámvasútra? Rocktörtélem, kvíz játék és tombola nyereményekért, sok-sok zene, érdekes koncertfelvételek! Baráti, már-már családias környezet.
Minden ami rock 😉 !

A belépés: INGYENES! Vendéglátás: “batyus” jelleggel.

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület
www.erke.hu

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status