Egyéb kategóriaHírekKiemelt ügyek

Tegye elérhetővé a segítséget! (Kérdőív)

A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Osztályának felkérésére közre kívánjuk adni a honlapunkon azon szervezetek elérhetőségét, amelyek a koronavírus-járvány közepette az időseknek és az egészségügyi okból kiszolgáltatott helyzeteben élőknek nyújtanak segítséget.

A Miniszterelnökség országos kezdeményezését szeretnénk kibővíteni azzal, hogy a megjelenés lehetőségét minden civil szervezetnek biztosítjuk, amelyik akár a segítségnyújtás személyes, akár valamely elektronikus formáját választva segíti a környezetében élő embereket. S végül, de nem utolsó sorban szeretnénk azt is megjeleníteni, hogy a szervezetek milyen felajánlásokat várnának annak érdekében, hogy segítő munkájukat fenntarthassák, bővíthessék.

A jelen kérdőívet kitöltő szervezetek két módon jelenhetnek meg a honlapunkon. Egyfelől külön is szeretnénk az érintettek figyelmébe ajánlani azokat a szervezeteket amelyek speciálisan az időseknek és a krónikus betegeknek nyújtanak segítséget. Egy másik felületen viszont – az általuk segítettek korától, élethelyzetétől függetlenül – jelenhetnek meg szervezetek. Egy szervezet tehát mindkét felületen is elérhető lehet.
Felhívjuk a kitöltök figyelmét, hogy a jelen kérdőívben a kapcsolattartó(k) személyes (név és elérhetőség) adatai is megjelennek. Ezeket a személyes adatokat a szervezetünk kezeli és a honlapján nyilvánosságra is hozza. De ezt csak akkor tesszük meg, ha Ön ehhez a hozzájárulását adja. Ön az adatgyűjtő kérdőív vonatkozó mezőinek kitöltésével járul hozzá a személyes adatainak kezeléséhez. A hozzájárulását megerősíti azzal, ha az erre vonatkozó kérdésre igenlő választ ad.

Kérjük, tájékozódjon az adatok kezeléséről, továbbításáról és a jogairól a kezdeményezéshez kapcsolódó adattkezelési tájékoztatóból! Ez elérhető az alábbi linken keresztül:

https://drive.google.com/open?id=18WZ6JXaOeSZD_VEYoruioQEUmrWDXB05

A kérdőív kitöltése alig öt percet vesz igénybe.

Köszönjük, ha kitölti a kérdőívet és lehetőséget ad a rászorulóknak, hogy igénybe vegyék a az Ön szervezetének segítségét is.

 

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status