Egyéb kategóriaHírekKiemelt ügyek

Tegye elérhetővé a segítséget! (Kérdőív)

A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Osztályának felkérésére közre kívánjuk adni a honlapunkon azon szervezetek elérhetőségét, amelyek a koronavírus-járvány közepette az időseknek és az egészségügyi okból kiszolgáltatott helyzeteben élőknek nyújtanak segítséget.

A Miniszterelnökség országos kezdeményezését szeretnénk kibővíteni azzal, hogy a megjelenés lehetőségét minden civil szervezetnek biztosítjuk, amelyik akár a segítségnyújtás személyes, akár valamely elektronikus formáját választva segíti a környezetében élő embereket. S végül, de nem utolsó sorban szeretnénk azt is megjeleníteni, hogy a szervezetek milyen felajánlásokat várnának annak érdekében, hogy segítő munkájukat fenntarthassák, bővíthessék.

A jelen kérdőívet kitöltő szervezetek két módon jelenhetnek meg a honlapunkon. Egyfelől külön is szeretnénk az érintettek figyelmébe ajánlani azokat a szervezeteket amelyek speciálisan az időseknek és a krónikus betegeknek nyújtanak segítséget. Egy másik felületen viszont – az általuk segítettek korától, élethelyzetétől függetlenül – jelenhetnek meg szervezetek. Egy szervezet tehát mindkét felületen is elérhető lehet.
Felhívjuk a kitöltök figyelmét, hogy a jelen kérdőívben a kapcsolattartó(k) személyes (név és elérhetőség) adatai is megjelennek. Ezeket a személyes adatokat a szervezetünk kezeli és a honlapján nyilvánosságra is hozza. De ezt csak akkor tesszük meg, ha Ön ehhez a hozzájárulását adja. Ön az adatgyűjtő kérdőív vonatkozó mezőinek kitöltésével járul hozzá a személyes adatainak kezeléséhez. A hozzájárulását megerősíti azzal, ha az erre vonatkozó kérdésre igenlő választ ad.

Kérjük, tájékozódjon az adatok kezeléséről, továbbításáról és a jogairól a kezdeményezéshez kapcsolódó adattkezelési tájékoztatóból! Ez elérhető az alábbi linken keresztül:

https://drive.google.com/open?id=18WZ6JXaOeSZD_VEYoruioQEUmrWDXB05

A kérdőív kitöltése alig öt percet vesz igénybe.

Köszönjük, ha kitölti a kérdőívet és lehetőséget ad a rászorulóknak, hogy igénybe vegyék a az Ön szervezetének segítségét is.

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status