Egyéb kategóriaHírek

Önkéntesek és fogadó szervezetek jelentkezését várja az onkentesek.gov.hu

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. a COVID-19 „koronavírus” miatt kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel segítő oldalkén működteti tovább a sokak által ismert  https://www.onkentes.gov.hu oldalt. 

Az onkentes.gov.hu oldal korábbi célja nem változik: összeköti a tenni akaró önkénteseket azokkal a szereplőkkel, akik a felmerülő igényeket látva a legjobb helyre tudják eljuttatni a segítséget, melyre a mostani helyzetben sok kiszolgáltatott honfitársunknak szüksége van.

A fogadó szervezetek az onkentes.gov.hu oldalon keresztül a felmerülő igényeket és a felajánlott önkéntes kapacitást könnyebben tudják koordinálni, ezzel is felgyorsítva a bajba jutottak számára a segítség eljuttatását, ami közös érdekünk!

Az oldal abban is segítséget nyújt, hogy kellő számú önkéntest tudjanak a szervezetek mozgósítani, mivel az Önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport által életre hívott https://segitunkegymasnak.hu/ weboldalon eddig bejelentkezett több ezer önkéntes is erre a felületre regisztrál. A toborzás ezáltal automatikussá válik.

Az önkénteseket fogadó szervezetek regisztrációjának folyamatát Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. munkatársai segítik  telefonon és e-mailben egyaránt, hogy minél gördülékenyebben és gyorsabban kerülhessen közös platformra minden segíteni akaró és rászoruló.

Kérjük, hogy regisztráljanak be Önök is az onkentes.gov.hu oldalra és hívják fel partnereik, civil szervezetek, valamint intézményeik figyelmét erre a lehetőségre.

 

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. Borsod-Abaúj-Zemplén megyei munkatársai:

Tóth Ágnes 30/178-5135 agnes.toth@erifa.hu
Varga Gabriella 30/626-9174 gabriella.varga@erifa.hu

 

Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft tájékoztaó levele elérhető: itt 

A regisztráció utáni lehetőségkről tájékoztatást talál: itt

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status