Civil Központ eseményekHírek

Gyere el a II. civil véradásra!

Szeretnéd megmenteni három embertársad életét? Szeretnél  pozitív jelzést kapni az  egészségedről? Esetleg jól esne kiszabadulni egy kicsit  otthonról? 

Csatlakozz a Civil Információs Centrum hálózat, az Országos Vérellátó Szolgálat és a Miniszterelnökség összefogásával megvalósuló kezdeményezéshez! Csatlakozz a segítőkhöz!

Gyere el a II. Civil Véradásra!

Időpont: 2020. április 22. 07.00-14.00 óra között

Helyszín: Miskolci Területi Vérellátó

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház

3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76., Főépület, II. emelet

 

Minden résztvevő 1.000 Ft értékű ajándékutalványt és további ajándékokat kap az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesülettől!

Ha pedig még egy fotót is készíthetünk rólad a helyszínen a Facebook oldalunkra, akkor sorsoláson is részt vehetsz!  A játékosok között három 5 000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki.

 

Hogy vehetsz részt a II. Civil Véradáson?

A véradáson a 18-65 év közöttiek vehetnek részt, Közölük is azok adhatnak vért, akinek testsúlya meghaladja az 50 kg-ot. A járványhelyzet miatt az Országos Vérellátó Szolgálat is különleges intézkedéseket vezette be. Ezekről ezen az oldalon tájékozódhatsz.

http://www.ovsz.hu/ovsz/veradoknak-szolo-tajekoztatas

 

A véradásra előzetesen be kell kell jelentkezni az OVSZ honlapján! Így elkerülhető, hogy várnod kelljen, vagy 

Bejelentkezni ezen az oldalon lehet:

http://www.ovsz.hu/ver/veradasok 

 

A véradáson résztvevők, a Megyei Kórház segítségének köszönhetően ingyen parkolhatnak a Kórház területén, illetve a Kórház előtti parkolóban. 

Ezért kérjük, hogy miután bejelntkeztél a véradásra keress meg minket:  

e-mailben: a bazemgye.cic@erke.hu címen,

vagy telefonon a:

+36/30/921-54-52

+36/30/932-65-07

számok valamelyikén, hogy tájékoztahassuk az ingyenes parkolás módjáról. 

 

Ha esetleg játékosabb formában szeretnél tájékozódni arról, hogy lehetsz-e véradó. akkor töltsd ki az oldal alján található kvízt.

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status