HírekPályázatok

Mit tegyünk, ha segítség nélkül nem tudunk elszámolni a 19. évi NEA pályázattal?

Tisztában vagyunk azzal, hogy vannak olyan pályázók, akik nem kezelik olyan magabiztosan az internetes felületeket, hogy egyedül megoldják a NEA pályázatok elszámolását. Mégis arra kérjük a szervezeteket, hogy a pályázati beszámolójuk elkészítésénél most, ha lehet, ne támaszkodjanak a CIC munkatársaira. Tekintettel arra, hogy a munkatársaink otthon dolgoznak és közben a szeretteikről is gondoskodnak, nincs lehetőségük a bizonylatok, szakmai beszámolók feltöltésének átvállalására. Ez meghaladja a tanácsadási feladatunk kereteit, és normál körülmények között is csak indokolt esetben vállalhatnánk fel.

Kérjük, használják az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer Felhasználói kézikönyvében a pályázatok elszámolására vonatkozó oldalakat. A kézikönyv lépésről-lépésre végig vezet azon, hogy miként lehet beadni a szakmai és a pénzügyi beszámolót.  A kézikönyv elérhető az EPER rendszerbe belépés után megjelenő a nyitó oldalon, illetve ezen a hivatkozáson keresztül: link

Ha kétséges, hogy képes lesz-e a szervezet a pályázati beszámoló önálló elkészítésére, kérjük, mindenképp nyújtson be a pályázat megvalósítási idejének október 31-ig terjedő történő meghosszabbítására irányuló módosítási kérelmet. Erre 2020. március 31-ig van lehetősége a szervezetnek.  E módosítás által a beszámolás határideje is kitolódik, és a szervezet megkaphatja azt a segítséget, amire szüksége van.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status