HírekPályázatok

Mit tegyünk, ha segítség nélkül nem tudunk elszámolni a 19. évi NEA pályázattal?

Tisztában vagyunk azzal, hogy vannak olyan pályázók, akik nem kezelik olyan magabiztosan az internetes felületeket, hogy egyedül megoldják a NEA pályázatok elszámolását. Mégis arra kérjük a szervezeteket, hogy a pályázati beszámolójuk elkészítésénél most, ha lehet, ne támaszkodjanak a CIC munkatársaira. Tekintettel arra, hogy a munkatársaink otthon dolgoznak és közben a szeretteikről is gondoskodnak, nincs lehetőségük a bizonylatok, szakmai beszámolók feltöltésének átvállalására. Ez meghaladja a tanácsadási feladatunk kereteit, és normál körülmények között is csak indokolt esetben vállalhatnánk fel.

Kérjük, használják az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer Felhasználói kézikönyvében a pályázatok elszámolására vonatkozó oldalakat. A kézikönyv lépésről-lépésre végig vezet azon, hogy miként lehet beadni a szakmai és a pénzügyi beszámolót.  A kézikönyv elérhető az EPER rendszerbe belépés után megjelenő a nyitó oldalon, illetve ezen a hivatkozáson keresztül: link

Ha kétséges, hogy képes lesz-e a szervezet a pályázati beszámoló önálló elkészítésére, kérjük, mindenképp nyújtson be a pályázat megvalósítási idejének október 31-ig terjedő történő meghosszabbítására irányuló módosítási kérelmet. Erre 2020. március 31-ig van lehetősége a szervezetnek.  E módosítás által a beszámolás határideje is kitolódik, és a szervezet megkaphatja azt a segítséget, amire szüksége van.

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status