Hírek

Tájékoztató a szolgáltatásaink és programjaink elérésével kapcsolatban

A koronavírus járvány miatt bevezetett intézkedésekhez igazodva az alábbiakról tájékoztatjuk a szolgáltatásaink iránt érdeklődőket.

2020. március 17-től kezdve határozatlan ideig az egyesületünk  valamennyi rendezvényét elhalasztjuk, vagy on-line megoldásokkal igyekszünk pótolni.

2020 március 17-től kezdve szüneteltetjük a személyes tanácsadásokat is. A szervezetek telefonon, email útján, a Facebook oldalunkon vagy Messengeren keresztül kérhetnek segítséget tőlünk.

A telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől-péntekig 8.00-12.00 óra között a 46/611-559 számon érhető el.

Az elektronikus levélcímünk: bazmegye.cic{kukac}erke.hu (természetesen kukac szó helyett a kukac jelet kell használni!)

A Facebook oldalunk elérhető itt: link

A munkatársaink helyzete miatt nem tudjuk biztosítani, hogy minden megkeresésre azonnal tudunk válaszolni. De vállaljuk, hogy 24 órán belül érdemi választ adunk.

A közel jövőben többször fogunk jelentkezni az adminisztrációs és pályázati kötelezettségek teljesítéséhez kapcsolódó tanácsadó és információs anyagokkal. Ezek eléréséről külön is tájékoztatni fogjuk a szervezeteket.

 

Vigyázzunk egymásra!

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status