Hírek

Tájékoztató a szolgáltatásaink és programjaink elérésével kapcsolatban

A koronavírus járvány miatt bevezetett intézkedésekhez igazodva az alábbiakról tájékoztatjuk a szolgáltatásaink iránt érdeklődőket.

2020. március 17-től kezdve határozatlan ideig az egyesületünk  valamennyi rendezvényét elhalasztjuk, vagy on-line megoldásokkal igyekszünk pótolni.

2020 március 17-től kezdve szüneteltetjük a személyes tanácsadásokat is. A szervezetek telefonon, email útján, a Facebook oldalunkon vagy Messengeren keresztül kérhetnek segítséget tőlünk.

A telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől-péntekig 8.00-12.00 óra között a 46/611-559 számon érhető el.

Az elektronikus levélcímünk: bazmegye.cic{kukac}erke.hu (természetesen kukac szó helyett a kukac jelet kell használni!)

A Facebook oldalunk elérhető itt: link

A munkatársaink helyzete miatt nem tudjuk biztosítani, hogy minden megkeresésre azonnal tudunk válaszolni. De vállaljuk, hogy 24 órán belül érdemi választ adunk.

A közel jövőben többször fogunk jelentkezni az adminisztrációs és pályázati kötelezettségek teljesítéséhez kapcsolódó tanácsadó és információs anyagokkal. Ezek eléréséről külön is tájékoztatni fogjuk a szervezeteket.

 

Vigyázzunk egymásra!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status