Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Memento Rockinform – Rockláng klub a Kapuzörgetőkkel 2020.03.06-án

A képen a következők lehetnek: 2 ember, szöveg

2019.januárban kezdtük el a Kapuzörgető program keretén belül a Rockláng Klub foglalkozásainkat Horváth József, alias ROCK RENEGÁT vezetésével, és egy év alatt, összesen 11 alkalommal volt lehetősége a rock szerelmeseinek, vagy azoknak, akik csak egy jó társaságra vágytak leülni, és beszélgetni a rockról, illetve hallgatni azt.

Folytatjuk közösségi programjainkat 2020-ban is!
Márciusi klubalkalmunk rendhagyó, Miskolc kultikus, egykori országos rock magazinja köré épül a tematika, ez a ROCKINFORM!
Velünk tart Hímer Bertalan Paya, egykori tulajdonos-főszerkesztő és meginvitálunk más munkatársakat is, aki segítségével felidézzük az egykori magazin (h)őskorát, és akikkel beszélgetünk a miskolci rock jelenéről és jövőjéről is.
A ROCK-láng ismét felgyullad, reméljük örökké fog égni.

Horváth József klubvezető és a Kapuzörgetők, kiegészülve az egykori Rockinformosokkal, szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt! Gyertek el minél többen! Találkozzunk gyakrabban!

A belépés: INGYENES! Vendéglátás: “batyus” jelleggel.

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.
Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status