Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Memento Rockinform – Rockláng klub a Kapuzörgetőkkel 2020.03.06-án

A képen a következők lehetnek: 2 ember, szöveg

2019.januárban kezdtük el a Kapuzörgető program keretén belül a Rockláng Klub foglalkozásainkat Horváth József, alias ROCK RENEGÁT vezetésével, és egy év alatt, összesen 11 alkalommal volt lehetősége a rock szerelmeseinek, vagy azoknak, akik csak egy jó társaságra vágytak leülni, és beszélgetni a rockról, illetve hallgatni azt.

Folytatjuk közösségi programjainkat 2020-ban is!
Márciusi klubalkalmunk rendhagyó, Miskolc kultikus, egykori országos rock magazinja köré épül a tematika, ez a ROCKINFORM!
Velünk tart Hímer Bertalan Paya, egykori tulajdonos-főszerkesztő és meginvitálunk más munkatársakat is, aki segítségével felidézzük az egykori magazin (h)őskorát, és akikkel beszélgetünk a miskolci rock jelenéről és jövőjéről is.
A ROCK-láng ismét felgyullad, reméljük örökké fog égni.

Horváth József klubvezető és a Kapuzörgetők, kiegészülve az egykori Rockinformosokkal, szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt! Gyertek el minél többen! Találkozzunk gyakrabban!

A belépés: INGYENES! Vendéglátás: “batyus” jelleggel.

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.
Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status