HírekNEA jelőltekPályázatok

Hardiné Pásztor Marianna a Társadalmi Felelősségvállalás Kollégium jelöltje

2004 évtől tevékenykedem civil szervezetben, az évek során megszerzett tapasztalataim és szakmai végzettségeim megfelelő rálátást biztosítanak a civil szervezeti szférára. Megismertem az elmúlt 16 év során a benne rejlő lehetőségeket és nehézségeket. Nagymértékben segíti munkámat, hogy közszolgálati alapszakon végeztem közgazdászként, közigazgatási menedzseri specializációval. Könyvelői tapasztalatokkal és végzettséggel is rendelkezem. Szakdolgozatomat a CIVIL SZERVEZETEK MARKETING KIHÍVÁSAI címmel írtam. Rendszeres résztvevője vagyok alapítványok, egyesületek részére szervezett tájékoztatóknak. Hét képzésen voltam, melyek civil szervezetek tagjainak nyújtottak hasznos ismereteket: ifjúsági munka, ifjúság segítés, mentorképzés, képzők képzése, forrásszervezés, uniós pályázatokra való felkészülés, projektasszisztens témákban. Jogi és számviteli ismereteim folyamatosan fejlesztem.

A Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány kuratóriumi tagjaként, annak valamennyi tevékenységében részt veszek. Pályázatokat írok, szakmai lebonyolítást, és elszámolási feladatokat végzek. A velünk együttműködő szervezetek száma magas, szakmai munkánkhoz kapcsolódva, egy-egy program, célkitűzés során dolgozunk együtt. Szociális felvilágosítás mellett, élmény és művészetterápiás, rekreációs programjaink vannak, így elég sokrétű feladatkörben van tapasztalatom. Időnként közreműködöm projektmenedzserként, szakmai vezetőként, szakértő előadóként, tréningvezetőként más szervezetek pályázataiban. Választott kollégiumom tevékenységi körére nem csupán rálátásom van, hanem tapasztalatokkal és a szükséges ismeretekkel is rendelkezem.

Az utóbbi évek NEA pályázati tapasztalatai tükrében, úgy vélem, hogy szükséges megyénknek, régiónknak, és az olyan civil szervezeteknek a képviselete, melyek ellátatlan állami feladat teljesítését vagy hiányterületeket vállaltak fel, értékteremtő és közösségi összefogást képviselnek. Ismeretségi körömben kevés pályázó szervezet jut támogatáshoz és a pályázási kedv megszűnőben van. Borsod-Abaúj-Zemplén megye háromezer alapítványa, egyesülete nem csupán a leghátrányosabb helyzetű településeken végez munkát –, folyamatosan szembesülve anyagi és egyéb nehézségekkel –, de a nyertes pályázatok aránya is kirívóan rossz az országos átlaghoz viszonyítva. A fennmaradáshoz ezek azok a civil szervezetek, melyek tagjai a legjobban értenek, duplán megdolgoznak minden egyes forint bevételért, minden program megvalósulásáért, lelkesedésük, segítő szándékuk motiváltságának okán és tevékenységük során jelentős a hozzáadott térítésmentes hozzájárulásuk.

A NEA civil testületi tagságot személyemre szabottnak érzem, a szükséges ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezem. Szeretem a kihívásokat, folyamatosan fejlesztem tudásom. Munkám mellett nem okoz problémát a feladat ellátása.

 

HARDINÉ PÁSZTOR MARIANNA-önéletrajz
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status