Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Rockláng klub a Kapuzörgetőkkel – Boldog születésnapot!

Rockláng klub a Kapuzörgetőkkel – Boldog születésnapot!

Időpont, helyszín: 2020. január 31., péntek, 17:00–19:30, Ifjúsági Ház

2019.januárban kezdtük el a Rockláng Klub foglalkozásainkat Horváth József alias ROCK RENEGÁT vezetésével, és múlt évben összesen 10 alkalommal volt lehetősége a rock szerelmeseinek, vagy azoknak, akik csak egy jó társaságra vágytak leülni és beszélgetni a rockról, illetve hallgatni azt.

ROCK Renegát folytatja misszióját 2020-ban is! ez pedig nem más, mint megismertetni embertársait a zenekultúra peremvilágával, a rockkal. A ROCK-láng ismét felgyullad, reméljük örökké fog égni.

A klubfoglalkozás témája: SZÜLETÉSNAP!
Horváth József klubvezető sok érdekes programelemmel és összefoglaló előadással várja majd a látogatókat.

Gyertek el minél többen! Azok is, akik az előző kapuzörgetéseken is velünk tartottak és azok is, akiknek ez lesz az első alkalom.

Mire számíthattok ha felültök a hullámvasútra? Rocktörtélem, kvíz játék és tombola nyereményekért, sok-sok zene, érdekes koncertfelvételek! Baráti, már-már családias környezet.
Minden ami rock 😉 !
Vendéglátás “batyus” jelleggel.

A belépés: INGYENES!

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület
www.erke.hu

Kevesebb jelenjen meg

Az esemény FB oldala: https://www.facebook.com/events/2633776666858047/

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status