Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Rockláng klub a Kapuzörgetőkkel – Boldog születésnapot!

Rockláng klub a Kapuzörgetőkkel – Boldog születésnapot!

Időpont, helyszín: 2020. január 31., péntek, 17:00–19:30, Ifjúsági Ház

2019.januárban kezdtük el a Rockláng Klub foglalkozásainkat Horváth József alias ROCK RENEGÁT vezetésével, és múlt évben összesen 10 alkalommal volt lehetősége a rock szerelmeseinek, vagy azoknak, akik csak egy jó társaságra vágytak leülni és beszélgetni a rockról, illetve hallgatni azt.

ROCK Renegát folytatja misszióját 2020-ban is! ez pedig nem más, mint megismertetni embertársait a zenekultúra peremvilágával, a rockkal. A ROCK-láng ismét felgyullad, reméljük örökké fog égni.

A klubfoglalkozás témája: SZÜLETÉSNAP!
Horváth József klubvezető sok érdekes programelemmel és összefoglaló előadással várja majd a látogatókat.

Gyertek el minél többen! Azok is, akik az előző kapuzörgetéseken is velünk tartottak és azok is, akiknek ez lesz az első alkalom.

Mire számíthattok ha felültök a hullámvasútra? Rocktörtélem, kvíz játék és tombola nyereményekért, sok-sok zene, érdekes koncertfelvételek! Baráti, már-már családias környezet.
Minden ami rock 😉 !
Vendéglátás “batyus” jelleggel.

A belépés: INGYENES!

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület
www.erke.hu

Kevesebb jelenjen meg

Az esemény FB oldala: https://www.facebook.com/events/2633776666858047/

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status