Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Süssünk együtt szeretetet! Avagy az ERKE a Szeretet Sütigyárban

2019-ben az ERKE is részt vesz a Magyar Vöröskereszt Borsod-A.-Z. Megyei Szervezetének kreatív és karitatív gyűjtőakciójában. Vállaltuk, hogy mézeskalácsot készítünk abból a kb. 3kg tésztából, amelyet a szervezők biztosítanak a csapatok számára. A nyújtástól a szaggatáson át a kisült édesség díszítéséig és árusításáig 3 óra áll a csapatok rendelkezésre.
A munka során kínálni is kell a frissen sült portékát az adventi vásár közönségének adományért cserébe.  Az összegyűlt pénzből a szervezők élelmiszercsomagokat állítanak össze rászoruló családok számára.

Minden kedves barátunkat szeretettel várunk Miskolcon, a Szent István téren december 21-én, szombaton 16-19 óra között. Számítunk a Kapuzörgető program önkénteseire is. Csatlakozhattok hozzánk a sütésben, vagy csupán beszélgessünk egy jót! Találkozzunk gyakrabban!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status