Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Süssünk együtt szeretetet! Avagy az ERKE a Szeretet Sütigyárban

2019-ben az ERKE is részt vesz a Magyar Vöröskereszt Borsod-A.-Z. Megyei Szervezetének kreatív és karitatív gyűjtőakciójában. Vállaltuk, hogy mézeskalácsot készítünk abból a kb. 3kg tésztából, amelyet a szervezők biztosítanak a csapatok számára. A nyújtástól a szaggatáson át a kisült édesség díszítéséig és árusításáig 3 óra áll a csapatok rendelkezésre.
A munka során kínálni is kell a frissen sült portékát az adventi vásár közönségének adományért cserébe.  Az összegyűlt pénzből a szervezők élelmiszercsomagokat állítanak össze rászoruló családok számára.

Minden kedves barátunkat szeretettel várunk Miskolcon, a Szent István téren december 21-én, szombaton 16-19 óra között. Számítunk a Kapuzörgető program önkénteseire is. Csatlakozhattok hozzánk a sütésben, vagy csupán beszélgessünk egy jót! Találkozzunk gyakrabban!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status