Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Idősjogi fórum a Kapuzörgetőkkel 2019. november 25-én

Korosztály specifikus interaktív foglalkozásunk az áldozattá válás elkerülésével kapcsolatos tudás közvetítésére szolgál. Fontosnak tartjuk, hogy a szépkorúak is tisztában legyenek az őket megillető személyi és vagyoni biztonságot érintő jogokkal, azok gyakorlásának módjával, illetve a rendelkezésükre álló segítő lehetőségekkel.

Kovácsné Leskó Anna r.őrnagy, a Miskolci Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója lesz a segítségünkre ebben, aki az idén vehette át az év rendőre címet az ifjúkori bűnözés romló tendenciáinak megállítására kidolgozott Ellen-Szer programban elért munkájának elismeréseként.
Őrnagy asszony felhívja a Győri kapuban élő idősek figyelmét arra is, mire tanácsos figyelniük az adventi időszakban, az ünnepek idején.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és szöveg

Mindenkit szeretettel várunk aki a Győri kapu lakója, de másokat is, akik szeretnék meghallgatni az előadást, ill. kérdéseket feltenni a témában, mert az a cél, hogy legyenek biztonságosak az advent napjai mindnyájunk számára!

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.
Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status