Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Mozgásban a Győri kapu! – Közlekedj okosan a Kapuzörgetőkkel! 2019.11.07-én

A mozgás közösségformáló szerepére építő akciósorozatot szerveznek a Kapuzörgetők a Győri kapuban! A rendezvények a helyi közösségek (sportklubok, egyesületek, baráti társaságok), intézmények és lakosok bevonásával valósulnak meg.
A Győri kapuban élők részéről megfogalmazódtak a közös aktivitásra vonatkozó igények a szabadidős, rekreációs, utcai sportok művelőitől.
Az események arra építenek, hogy a játékok, ügyességi vetélkedők a szabadidős sportok révén könnyen szövődnek illetve erősödnek ismeretségek az itt élők között.A programsorozat legújabb állomása a Győri kapu városrész gyalogos bejárása. Természetesen nem hosszú sétára kell gondolni,
hanem csupán 1-1, a városrészre jellemző baleseti gócpontokat szemlélünk meg és szakértők segítségével hívjuk fel a figyelmet a veszélyhelyzetek elkerülésére.(A közelmúltban a terület bekerékpározását is végrehajtottuk, a gyaloglást követően a két eseményen tapasztaltak alapján egy fórumot is tartunk a következő héten, ahol megbeszélhetjük tapasztalatainkat.)

Felnőtteket és gyermekeket, családokat egyaránt várunk!
Időpont: 2019.11.07., csütörtök 16:30-17:30. Találkozó az Ifiház főbejáratánál.

Segítségünkre lesz a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője, Molnár Emil r.alezredes úr és a Baleset-megelőzési és Közlekedésbiztonság-technikai Egyesület munkatársai.

A képen a következők lehetnek: túra/szabadtéri

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület
www.erke.hu

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status