Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Mozgásban a Győri kapu! – Közlekedj okosan a Kapuzörgetőkkel! 2019.11.07-én

A mozgás közösségformáló szerepére építő akciósorozatot szerveznek a Kapuzörgetők a Győri kapuban! A rendezvények a helyi közösségek (sportklubok, egyesületek, baráti társaságok), intézmények és lakosok bevonásával valósulnak meg.
A Győri kapuban élők részéről megfogalmazódtak a közös aktivitásra vonatkozó igények a szabadidős, rekreációs, utcai sportok művelőitől.
Az események arra építenek, hogy a játékok, ügyességi vetélkedők a szabadidős sportok révén könnyen szövődnek illetve erősödnek ismeretségek az itt élők között.A programsorozat legújabb állomása a Győri kapu városrész gyalogos bejárása. Természetesen nem hosszú sétára kell gondolni,
hanem csupán 1-1, a városrészre jellemző baleseti gócpontokat szemlélünk meg és szakértők segítségével hívjuk fel a figyelmet a veszélyhelyzetek elkerülésére.(A közelmúltban a terület bekerékpározását is végrehajtottuk, a gyaloglást követően a két eseményen tapasztaltak alapján egy fórumot is tartunk a következő héten, ahol megbeszélhetjük tapasztalatainkat.)

Felnőtteket és gyermekeket, családokat egyaránt várunk!
Időpont: 2019.11.07., csütörtök 16:30-17:30. Találkozó az Ifiház főbejáratánál.

Segítségünkre lesz a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője, Molnár Emil r.alezredes úr és a Baleset-megelőzési és Közlekedésbiztonság-technikai Egyesület munkatársai.

A képen a következők lehetnek: túra/szabadtéri

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület
www.erke.hu

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status