Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Mama – Baba klub a Kapuzörgetőkkel

Közösségi igények kielégítése céljából 2019. november 7-től beindítjuk az Ifjúsági Házban a Kapuzörgető Mama-Baba klubot!
Terveink szerint minden csütörtökön 9:30-11:00 között teremtünk lehetőséget a Győri kapuban élő édesanyáknak és várandós kismamáknak (a távolabbról érkezőket is szeretettel várjuk), hogy közösségben eltölthessenek másfél órát, ahol kötettelenül beszélgethetnek egymással, és lehetőségük adódhat a gyermekkel való közös játékra is. Az első alkalmakkor a csoport tagjai kialakíthatják saját szabályaikat, megteremthetik az alapjait a klubnak, megbeszélhetik milyen témák mentén haladjanak, mivel foglalkozzanak ezeken az alkalmakon. Nem szeretnénk kész programokkal bevonzani a mamákat a klubba, olyan dolgok megvalósítására fogunk törekedni, amely a csoport igényeinek a leginkább megfelel. Ettől vállnak egyedivé, a társaság elvárásaihoz leginkább illeszkedőek a programok és foglalkozások.
Izgalmas? Tarts velünk Te is!A programokon a részvétel INGYENES – helyszíni regisztrációhoz kötött!

Az Ifiházban pelenkázó asztal és paraván is rendelkezésre áll a kismamáknak a gyermekek higiénés ellátásához és zavartalan táplálásához.

A Kapuzörgetők részéről a program házigazdája: Gáspár Petra, forduljatok hozzá bizalommal. Mi csak a lehetőséget biztosítjuk számotokra, a keretetek kialakítása, a programterv összeállítása, a foglalkozások felöltése tartalommal és minden egyéb csakis rajtatok múlik!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.
Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

A program FB oldala: https://www.facebook.com/events/2149195832042610/

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status