Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Mama – Baba klub a Kapuzörgetőkkel

Közösségi igények kielégítése céljából 2019. november 7-től beindítjuk az Ifjúsági Házban a Kapuzörgető Mama-Baba klubot!
Terveink szerint minden csütörtökön 9:30-11:00 között teremtünk lehetőséget a Győri kapuban élő édesanyáknak és várandós kismamáknak (a távolabbról érkezőket is szeretettel várjuk), hogy közösségben eltölthessenek másfél órát, ahol kötettelenül beszélgethetnek egymással, és lehetőségük adódhat a gyermekkel való közös játékra is. Az első alkalmakkor a csoport tagjai kialakíthatják saját szabályaikat, megteremthetik az alapjait a klubnak, megbeszélhetik milyen témák mentén haladjanak, mivel foglalkozzanak ezeken az alkalmakon. Nem szeretnénk kész programokkal bevonzani a mamákat a klubba, olyan dolgok megvalósítására fogunk törekedni, amely a csoport igényeinek a leginkább megfelel. Ettől vállnak egyedivé, a társaság elvárásaihoz leginkább illeszkedőek a programok és foglalkozások.
Izgalmas? Tarts velünk Te is!A programokon a részvétel INGYENES – helyszíni regisztrációhoz kötött!

Az Ifiházban pelenkázó asztal és paraván is rendelkezésre áll a kismamáknak a gyermekek higiénés ellátásához és zavartalan táplálásához.

A Kapuzörgetők részéről a program házigazdája: Gáspár Petra, forduljatok hozzá bizalommal. Mi csak a lehetőséget biztosítjuk számotokra, a keretetek kialakítása, a programterv összeállítása, a foglalkozások felöltése tartalommal és minden egyéb csakis rajtatok múlik!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.
Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

A program FB oldala: https://www.facebook.com/events/2149195832042610/

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status