Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

I. Kapuzörgető amatőr ping pong bajnokság

A mozgás közösségformáló szerepére építő akciósorozatot szerveznek a Kapuzörgetők a Győri kapuban! A rendezvények a helyi közösségek (sportklubok, egyesületek, baráti társaságok), intézmények és lakosok bevonásával valósulnak meg.
A Győri kapuban élők részéről megfogalmazódtak a közös aktivitásra vonatkozó igények a szabadidős, rekreációs, utcai sportok művelőitől.
Az események arra építenek, hogy a játékok, ügyességi vetélkedők a szabadidős sportok révén könnyen szövődnek illetve erősödnek ismeretségek az itt élők között.

A programsorozat záró felvonása az I. Kapuzörgető ping pong bajnokság!
Ideje, helye: 2019.10.26., Miskolc-Felsővárosi Református Egyházközség temploma, Miskolc, Balázs Győző tér

A képen a következők lehetnek: égbolt, fa, felhő és túra/szabadtéri

Az esemény menetrendje:
09:00 – gyülekező, regisztráció templomban (a helyiség az épületkomplexum alagsorában található)
09:00-10:00 gyakorlás, közben a szervezők kialakítják a jelentkezők számának és összetételének függvényében a bajnokság korcsoportjait, a párosok beosztását
10:00 – a selejtezők kezdete
Versenyzők számának függvényében, a selejtezők után, egyenes kieséses rendszerben eljutunk a III. helyért vívott közdelemig, majd végezetül a döntőig.

A képen a következők lehetnek: 4 ember, asztal és belső tér

Nevezés a helyszínen, de lehetőség van előnevezésre is, kérjük ehhez szíveskedjenek a kapuzorgeto.vasar@gmail.com e-mail címre levelet írni. A levél tárgya legyen: PING PONG, a levélben adják meg lakcímüket, életkorukat, elérhetőségüket. Az előregisztráltaknak a helyszínen több idejük nyílik majd a gyakorlásra.

A verseny felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt nyitott, nincs korhatárhoz kötve. Egyetlen kikötés van: kizárólag AMATŐR játékosok jelentkezését várjuk!

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status