Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

I. Kapuzörgető amatőr ping pong bajnokság

A mozgás közösségformáló szerepére építő akciósorozatot szerveznek a Kapuzörgetők a Győri kapuban! A rendezvények a helyi közösségek (sportklubok, egyesületek, baráti társaságok), intézmények és lakosok bevonásával valósulnak meg.
A Győri kapuban élők részéről megfogalmazódtak a közös aktivitásra vonatkozó igények a szabadidős, rekreációs, utcai sportok művelőitől.
Az események arra építenek, hogy a játékok, ügyességi vetélkedők a szabadidős sportok révén könnyen szövődnek illetve erősödnek ismeretségek az itt élők között.

A programsorozat záró felvonása az I. Kapuzörgető ping pong bajnokság!
Ideje, helye: 2019.10.26., Miskolc-Felsővárosi Református Egyházközség temploma, Miskolc, Balázs Győző tér

A képen a következők lehetnek: égbolt, fa, felhő és túra/szabadtéri

Az esemény menetrendje:
09:00 – gyülekező, regisztráció templomban (a helyiség az épületkomplexum alagsorában található)
09:00-10:00 gyakorlás, közben a szervezők kialakítják a jelentkezők számának és összetételének függvényében a bajnokság korcsoportjait, a párosok beosztását
10:00 – a selejtezők kezdete
Versenyzők számának függvényében, a selejtezők után, egyenes kieséses rendszerben eljutunk a III. helyért vívott közdelemig, majd végezetül a döntőig.

A képen a következők lehetnek: 4 ember, asztal és belső tér

Nevezés a helyszínen, de lehetőség van előnevezésre is, kérjük ehhez szíveskedjenek a kapuzorgeto.vasar@gmail.com e-mail címre levelet írni. A levél tárgya legyen: PING PONG, a levélben adják meg lakcímüket, életkorukat, elérhetőségüket. Az előregisztráltaknak a helyszínen több idejük nyílik majd a gyakorlásra.

A verseny felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt nyitott, nincs korhatárhoz kötve. Egyetlen kikötés van: kizárólag AMATŐR játékosok jelentkezését várjuk!

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status