Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Mozgásban a Győri kapu! – Kerékpározás a Kapuzörgetőkkel

A mozgás közösségformáló szerepére építő akciósorozatot szerveznek a Kapuzörgetők a Győri kapuban! A rendezvények a helyi közösségek (sportklubok, egyesületek, baráti társaságok), intézmények és lakosok bevonásával valósulnak meg.
A Győri kapuban élők részéről megfogalmazódtak a közös aktivitásra vonatkozó igények a szabadidős, rekreációs, utcai sportok művelőitől.
Az események arra építenek, hogy a játékok, ügyességi vetélkedők a szabadidős sportok révén könnyen szövődnek illetve erősödnek ismeretségek az itt élők között.A programsorozat legújabb állomása a Győri kapu városrész kerékpáros bejárása.
Célunk a városrészre jellemző baleseti gócpontok feltárása, ill. felhívni a figyelmet a veszélyhelyzetek elkerülésére, valamint a biztonságos és figyelmes közlekedésre nevelés.
(A bekerékpározást követően a közeljövőben gyalogos bejárást is tervezünk, valamint a két eseményen tapasztaltak alapján egy fórumot is, ahol megbeszélhetjük tapasztalatainkat.)Felnőtteket és gyermekeket, családokat egyaránt várunk!
A programon való részvétel alapfeltétele a bukósisak, amelynek meglétéhez ragaszkodunk. A kerékpárjáért és a közlekedéséért mindenki saját maga felelős a bejérés során!

Segítségünkre lesz a Baleset-megelőzési és Közlekedésbiztonság-technikai Egyesület, akik a napokban felmérik a terepet és kiválasztják az útvonalat, amely egyenlőre még meglepetés.
A program során is ők fognak bennünket navigálni.

Képtalálat a következőre: „urban cycling”

A program ideje, helye: 2019.10.19., szombat. Találkozó a Balázs Győző téren, a TOKAJ szolgáltatóház előtt (a volt Lézerpont előtt). 10:45-11:00 között. Indulás: 11:00-kor!

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

Skip to content
%d bloggers like this:
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status