Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Mozgásban a Győri kapu! – Kerékpározás a Kapuzörgetőkkel

A mozgás közösségformáló szerepére építő akciósorozatot szerveznek a Kapuzörgetők a Győri kapuban! A rendezvények a helyi közösségek (sportklubok, egyesületek, baráti társaságok), intézmények és lakosok bevonásával valósulnak meg.
A Győri kapuban élők részéről megfogalmazódtak a közös aktivitásra vonatkozó igények a szabadidős, rekreációs, utcai sportok művelőitől.
Az események arra építenek, hogy a játékok, ügyességi vetélkedők a szabadidős sportok révén könnyen szövődnek illetve erősödnek ismeretségek az itt élők között.A programsorozat legújabb állomása a Győri kapu városrész kerékpáros bejárása.
Célunk a városrészre jellemző baleseti gócpontok feltárása, ill. felhívni a figyelmet a veszélyhelyzetek elkerülésére, valamint a biztonságos és figyelmes közlekedésre nevelés.
(A bekerékpározást követően a közeljövőben gyalogos bejárást is tervezünk, valamint a két eseményen tapasztaltak alapján egy fórumot is, ahol megbeszélhetjük tapasztalatainkat.)Felnőtteket és gyermekeket, családokat egyaránt várunk!
A programon való részvétel alapfeltétele a bukósisak, amelynek meglétéhez ragaszkodunk. A kerékpárjáért és a közlekedéséért mindenki saját maga felelős a bejérés során!

Segítségünkre lesz a Baleset-megelőzési és Közlekedésbiztonság-technikai Egyesület, akik a napokban felmérik a terepet és kiválasztják az útvonalat, amely egyenlőre még meglepetés.
A program során is ők fognak bennünket navigálni.

Képtalálat a következőre: „urban cycling”

A program ideje, helye: 2019.10.19., szombat. Találkozó a Balázs Győző téren, a TOKAJ szolgáltatóház előtt (a volt Lézerpont előtt). 10:45-11:00 között. Indulás: 11:00-kor!

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status