Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Mozgásban a Győri kapu – Kerékpáros ügyességi verseny

A mozgás közösségformáló szerepére építő akciósorozatot szerveznek a Kapuzörgetők a Győri kapuban! A rendezvények a helyi közösségek (sportklubok, egyesületek, baráti társaságok), intézmények és lakosok bevonásával valósulnak meg.
A Győri kapuban élők részéről megfogalmazódtak a közös aktivitásra vonatkozó igények a szabadidős, rekreációs, utcai sportok művelőitől.
Az események arra építenek, hogy a játékok, ügyességi vetélkedők a szabadidős sportok révén könnyen szövődnek illetve erősödnek ismeretségek az itt élők között.

A programsorozat legújabb állomása a kerékpáros verseny!
Célunk nem a versenyszellem növelése, hanem inkább az élmény átadása, a közösségi együtt cselekvés, a játék átélése.
Felnőtteket és gyermekeket egyaránt várunk! A pályát bárki szabadon használhatja.

Segítségünkre lesz ebben a Baleset-megelőzési és Közlekedésbiztonság-technikai Egyesület, akik szuper pályát fognak építeni nekünk az eseményre, amelyet bárki kipróbálhat. Nyeregre fel! Kerékpárt ne hozzatok, a szervezők a helyszínen mindenkinek adnak! (Természetesen a kerékpárral érkezőket külön örömmel fogadjuk! 😉 )

A program ideje, helye: 2019.10.17. 15:45-16:45 között; Miskolc, Bársony János Általános Iskola.

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status