Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Mozgásban a Győri kapu – Kerékpáros ügyességi verseny

A mozgás közösségformáló szerepére építő akciósorozatot szerveznek a Kapuzörgetők a Győri kapuban! A rendezvények a helyi közösségek (sportklubok, egyesületek, baráti társaságok), intézmények és lakosok bevonásával valósulnak meg.
A Győri kapuban élők részéről megfogalmazódtak a közös aktivitásra vonatkozó igények a szabadidős, rekreációs, utcai sportok művelőitől.
Az események arra építenek, hogy a játékok, ügyességi vetélkedők a szabadidős sportok révén könnyen szövődnek illetve erősödnek ismeretségek az itt élők között.

A programsorozat legújabb állomása a kerékpáros verseny!
Célunk nem a versenyszellem növelése, hanem inkább az élmény átadása, a közösségi együtt cselekvés, a játék átélése.
Felnőtteket és gyermekeket egyaránt várunk! A pályát bárki szabadon használhatja.

Segítségünkre lesz ebben a Baleset-megelőzési és Közlekedésbiztonság-technikai Egyesület, akik szuper pályát fognak építeni nekünk az eseményre, amelyet bárki kipróbálhat. Nyeregre fel! Kerékpárt ne hozzatok, a szervezők a helyszínen mindenkinek adnak! (Természetesen a kerékpárral érkezőket külön örömmel fogadjuk! 😉 )

A program ideje, helye: 2019.10.17. 15:45-16:45 között; Miskolc, Bársony János Általános Iskola.

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.

Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status