Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Közösségi szemétszedés a Győri kapuban 2.0

Folytatódik a Kapuzörgetők önkéntes környezetvédelmi akciósorozata.
Legutóbb az országos TeSzedd mozgalom keretében hajtottunk végre szemétszedést a Győri kapuban, akkor a Szinva parton mintegy másfél kilométer hosszú szakaszon szedtük össze a szemetet. Ezt folytatjuk augusztus végén, amikor a Győri kapui játszóterek, parkok, virágoskertek egy részét takarítjuk ki.
A szemétszedéshez a technikai feltételeket (szemeteszsákok és kesztyűk) a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft-t biztosítja, valamint gondoskodnak majd az általunk összeszedett szemét elszállításáról is.
Akciónk célja nem pusztán a környezetünk tisztábbá varázslása, hanem figyelemfelhívás is a lakosság felé, vigyázzanak jobban a környezet védelmére. Az utunk során esetlegesen feltárt veszélyes hulladékokat, illegális szemétlerakatokat jelentjük a szakembereknek, akik a későbbiekben gondoskodnak a szakszerű elszállításról.

Mindenkit szeretettel várunk, akiknek fontos a környezetvédelem és szeretné ha a Győri kapu egy kicsit tisztább hellyé válhatna általunk.

Időpont: augusztus 24 és 25. 16 órától! Találkozó a Szent Anna téren!

Szombaton a Szent Anna tér – Bársony János vonalán haladunk felfelé.
Vasárnap a villamos sín túloldalán, az Árvízi emlékmű mentén haladunk felfelé a Győri kapuban!

 

Az eseményt a Szinva partján, a Gálffy utcában lévő zárt szalonnasütő helyen egy kis közösségi beszélgetés zárja majd.

 

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.
Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület
www.erke.hu

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status