Kapuzörgető ( TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003)

Közösségi szemétszedés a Győri kapuban 2.0

Folytatódik a Kapuzörgetők önkéntes környezetvédelmi akciósorozata.
Legutóbb az országos TeSzedd mozgalom keretében hajtottunk végre szemétszedést a Győri kapuban, akkor a Szinva parton mintegy másfél kilométer hosszú szakaszon szedtük össze a szemetet. Ezt folytatjuk augusztus végén, amikor a Győri kapui játszóterek, parkok, virágoskertek egy részét takarítjuk ki.
A szemétszedéshez a technikai feltételeket (szemeteszsákok és kesztyűk) a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft-t biztosítja, valamint gondoskodnak majd az általunk összeszedett szemét elszállításáról is.
Akciónk célja nem pusztán a környezetünk tisztábbá varázslása, hanem figyelemfelhívás is a lakosság felé, vigyázzanak jobban a környezet védelmére. Az utunk során esetlegesen feltárt veszélyes hulladékokat, illegális szemétlerakatokat jelentjük a szakembereknek, akik a későbbiekben gondoskodnak a szakszerű elszállításról.

Mindenkit szeretettel várunk, akiknek fontos a környezetvédelem és szeretné ha a Győri kapu egy kicsit tisztább hellyé válhatna általunk.

Időpont: augusztus 24 és 25. 16 órától! Találkozó a Szent Anna téren!

Szombaton a Szent Anna tér – Bársony János vonalán haladunk felfelé.
Vasárnap a villamos sín túloldalán, az Árvízi emlékmű mentén haladunk felfelé a Győri kapuban!

 

Az eseményt a Szinva partján, a Gálffy utcában lévő zárt szalonnasütő helyen egy kis közösségi beszélgetés zárja majd.

 

A program a “Kapuzörgető” TOP-6.9.2-16-MI2-2017-00003 Helyi identitás és kohézió erősítése projekt keretén belül valósul meg.
Szervező: Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület
www.erke.hu

Skip to content
%d
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status